Podzimní čalamáda
Recept ještě nebyl hodnocenV naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu.…
Spojení naložených lahodných paprik a dobrého kysaného zelí osloví určitě i náročné strávníky. Přidejte je k tradičním pečeným masům, nabídněte k pohoštění k pivu a…
Naložená cuketa je skvělým způsobem, jak uchovat letní úrodu této oblíbené zeleniny. Díky nálevu si zachová svěží chuť i vůni. Je vhodnou přílohou k masovým pokrmům,…
Sklenice kysaného zelí vám vydrží v chladu celou zimu. Kvašená zelenina podporuje trávení, zachovává cenné látky a obsahuje vitamíny. Připravte si pár sklenic podle…
Překvapte své hosty a namísto klasických jednohubek podávejte jako pohoštění masové kuličky. Díky křenu a hořčici jsou pěkně pikantní. Podávejte je se sladkopikantním…