Vaječná pomazánka à la Jituš

jityska Kuchařka: jityska

Doba přípravy: max. 15 minut Pomazánky 5 názorů

Suroviny

4 vejce
1 střední cibule
Majolka®
zakysaná smetana
kari
pepř
Vegeta (popř. sůl)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme vejce natvrdo, nakrájíme je na kostičky a přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, 2 PL zakysané smetany a majolku.

  2. Dochutíme vegetou (solí), pepřem a kari. A můžeme servírovat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Vaječná pomazánka à la Jituš

Tématické fráze: vaječná pomazánka se zakysanou smetanou vaječná pomazánka ze zakysané smetany vajecna pomazanka vaječná pomazánka zakysaná smetana vaječná pomazánka se smetanou vaječná pomazánka ze smetany

Zapomněl/a jsem heslo