Kompot z rebarbory
Recept ještě nebyl hodnocenVyužijte sezónu rebarbory a připravte z této zdravé zeleniny kompot ochucený skořicí. Můžete si ho vychutnat hned po vychladnutí, nebo ho zavařit a využít jako příjemné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Využijte sezónu rebarbory a připravte z této zdravé zeleniny kompot ochucený skořicí. Můžete si ho vychutnat hned po vychladnutí, nebo ho zavařit a využít jako příjemné…
Urodilo se vám na zahrádce více jahod a už nevíte, jak je zužitkovat? Vyzkoušejte uvařit tento skvělý jahodový sirup. Stačí vám k tomu jen pár surovin. Příprava je velmi…
Rybíz ve stylu brusinek je skvělý způsob, jak využít sezónní plody. Sladký cukr a skořice vytvoří bohatou a voňavou chuť, rum pak přidá příjemný šmrnc. Výborný doplněk…
Sladké meruňky, hřejivé koření a kapka rumu - tahle kořeněná meruňkáda je jako letní slunce zavřené ve sklenici. Skvěle se hodí na tousty, k sýrům i do pečení.…
Domácí ledový čaj s ovocem a limetkou je to pravé letní osvěžení. Před podáváním ho nezapomeňte důkladně vychladit. Voní skořicí, ovocem a citrusy. Skvěle se hodí na…
Lívanečky jsou vždy skvělým nápadem na snídani. Jejich těsto můžeme ozvláštnit třeba kukuřičnou moukou. A co k nim? Třeba přeliv z kořeněných švestek, které voní po rumu…
Slavnostní a výjimečně chutný pokrm je jemné jehněčí maso marinované v medu a ovocné šťávě, pečené dozlatova a podávané s voňavou švestkovou omáčkou, kořeněnou skořicí a…
S pečeným čajem se setkáváme poměrně často. Vyzkoušejte jeho vařenou variantu. Jejím základem jsou černé bobule, jako jsou ostružiny, josta či bezinky. Ty doplníme o…
Lodičky z kynutého těsta s pudinkovou náplní a broskvemi vypadají po upečení úchvatně. Dozdobte je čokoládovou polevou a podávejte třeba k nedělní kávě. Voní badyánem a…
Připravte si doma horký ovocný čaj s vůní citrusů, jablek a koření. Přidat do něj můžete i kousek řízného zázvoru. Za pár korun tak vykouzlíte nápoj, který vás postaví…