Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Košíčky - dia

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 7. 2008 08:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 600 kJ / 2 533 kcal
Bílkoviny51,19 g
Tuky150,68 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 283 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy239,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šlehačku doporučuji Ramu Cremefine na šlehání v lahvičce, nebo šlehačku v prášku bez cukru od Dr.Oetker. Osladí se troškou sladidla, nebo nápojovým práškem a obě šlehačky držely tvar i do druhého dne. V chladničce.

Při vaření pudinku používám i tabletkové sladidlo, co je vhodné na slazení kávy a čaje. Do těsta jde použít i jiné sladidlo, já jsem spokojená s Clarou na pečení 3 x sladší než cukr, neztrácí sladivost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

1. 3. 2014 13:39

Jako z cukrárny, moc pěkné :yes::yes::-K

orl

20. 9. 2012 19:30

Dobrý den , když sem si je udělala a pak vypočítala na vj jednotky tak mi jeden pouhý košíšek vyšel na 3 vj , tak že tohle si nemůžu dovolit myslím si že pro diabetyky by měli vymyslet něco lepšího :no:

Patricie

1. 6. 2011 19:49

:-ONevím, proč jsem přehlédla takovou krásu.1:yes::yes:

hafikov hafikov

12. 7. 2010 22:49

Nádhera-ukládám:yes:

Merylas Merylas

12. 7. 2010 22:11

Děkuji za milé komentáře:-K

--ReNi--

8. 7. 2010 18:14

to je nádhera :-O takové chutě teď :-)) posílám bodík:yes:

plotna plotna

8. 7. 2010 16:16

:-p:-p:-p vypadají krásně.Růžová barva jim moc sluší.

tejaja tejaja (moderátorka)

15. 5. 2010 06:39

Krásne košíčky :yes:
Akosi som si to doteraz nevšimla:-(, ale to je moja chyba ;-) Bodík +7

jahoda jahoda

14. 5. 2010 22:52

Merylas, tak to s Tebou souhlasím, protože s máslem to krásně ztuhne, ale samotný puding - to je problém. Pokud neuvařím od Oetkera, tak se někdy divím:-//;-)

Merylas Merylas

14. 5. 2010 22:44

Jahůdko, já tam ten tuk dávám hlavně proto, že ten pudink je pak takový pevnější :-K

jahoda jahoda

14. 5. 2010 22:37

Irrena - taky jsem s tím "bojovala" - dát do horkého pudingu máslo, ale jednou jsem to tedy zkusila (spíš ze zvědavosti).No nedá se to srovnat s krémem, kdy šleháš máslo+cukr a přidáváš postupně vychládný puding a šleháš a šleháš, až je krém krásně bílý a je jak pěna - je to úplně o něčem jiném, ale toto je zase jiný krém:-)). Máslo v tomto případě zase tak moc nevnímáš. Ale je pravda, že do některého moučníku se tento krém hodí lépe.;-):-K

Merylas Merylas

14. 5. 2010 22:22

Irrena, :-8:-8:-8:-*

Irrena Irrena

11. 5. 2010 16:39

Merylas tvoje recepty mně vždycky fascinují, dávám bodík:yes:
Ještě nikdy jsem nevyzkoušela ještě do teplého pudingu dát tuk, opravdu to funguje, ale určitě ano když to říkáš ty:-D

aja.g

12. 5. 2009 17:22

Vypadají super, určitě vyzkouším.:yes:

vybusna vybusna

9. 3. 2009 23:59

kosicky vyzeraju bajecne...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: dia kosicky ovoce vhodné pro diabetiky dia pudink dia cukr na peceni sladidlo libolo dia sladidlo na pečení recept na košíčky dia puding košičky dia práškový cukr pro diabetiky diapudink vhodne ovoce pro diabetiky košíčky s ovocem dia recepty ovocné košíčky dia kosicky pro diabetiky nápojové recepty dia sladidlo pudink z formičky pečení bez cukru

Suroviny: mouka hladká, sladidlo clara, prášek do pečiva, vejce, kůra citronová, tuk hera, mléko, pudink vanilkový, sladidlo, rama máslová, šlehačka, ovoce

TopRecepty.cz

Košíčky - dia

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jXB