Vepřové steakové plátky v troubě
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Portobello jsou veliké krémové žampiony, také se jim říká steakové. Jsou skvělé na různé úpravy podobné jako s masem - můžete je naplnit, obalovat, opékat, smažit,…
Listové těsto je zkrátka geniální ve své univerzálnosti. Díky své neutrální máslové chuti se dá kombinovat takřka s čímkoli. Slaný moučník, křupavý i šťavnatý současně,…
Kapusta patří na podzim mezi oblíbené suroviny. Je prospěšná na trávení a zajistí dlouhodobý pocit sytosti. Slanina ji krásně ovoní a například s uzeným je to skvělá…
Oblíbené slané pečivo vhodné na svačiny i chutnou večeři. Přípravu těsta výrazně ulehčí domácí pekárna. Obložit třeba i bulky z vykynutého těsta můžete čímkoliv, co vám…
Nechte vyniknout skvělou chuť chřestu v jednoduché kombinaci s anglickou slaninou, muškátovým květem a trochou citronové kůry. Na zapečeném chřestu si můžete pochutnat…
Rychlé a snadno připravené večeře máme rádi po celodenním shonu všichni. Chutné zapečené chleby s pořádnou vrstvou sýra, zeleniny a šunky jsou jednou z variant. Uspokojí…
Milujete čerstvé zelené fazolky? Když jim věnujete pár minut v kuchyni a doplníte je o voňavou slaninu, vytvoříte výtečný křupavý předkrm nebo přílohu. Nejčastěji se…
Dozlatova vypečená kachna s knedlíkem a zelím je delikatesa, ale také kalorická bomba. Připravte si lehčí a zdravější variantu, která vás mile překvapí. Kuře ala kachna…
Cuketové placičky jsou v letní sezoně často vyhledávaným a oblíbeným receptem. Nejsou nijak složité a uspokojí mlsné jazýčky všech strávníků. Recept si mohou přizpůsobit…
Rozpálíme pánev s ghí, krátce zarestujeme jemně pokrájenou cibuli se slaninou. Jakmile začne zlátnout, přidáme maso a opékáme, dokud není maso hotové.Nyní už jen zbývá…
Zapékané lasagne s mletým masem a bešamelem jsou velmi oblíbené jídlo. Pláty lasagní se do pekáčku pokládají suché, nepředvařené. Jednotlivé vrstvy je nutné proložit…
Že jste o tomto zelí nikdy neslyšeli i přes to, že jste milovníci zelných pokrmů? Tak to je nejvyšší čas maďarskou specialitu vyzkoušet. Zapečená směs kyselého zelí s…
Vykouzlete k nedělnímu či svátečnímu obědu výborné pečené kuře s křupavou kůžičkou a nádivkou obsahující anglickou slaninu, petrželku a okořeněnou o aromatickou chuť…
Jedno z nejdokonalejších jídel domácí kuchyně, u kterého si řeknete ,,a přitom taková blbost". V jednoduchosti je zkrátka síla, a to věděly už naše babičky. Pár…
Sekanou pečeni připravovaly už naše babičky a chutná nám dodnes. Je ale třeba, aby nepopraskala a byla šťavnatá. S tímto receptem se vám to určitě povede a na sekané…
Játra mají hned několik výhod. Krom nízké ceny, stojí za zmínku vysoký obsah železa, či vitamínů A, B a D. Pokud je máte rádi, určitě vyzkoušejte tento recept na játra…
Vepřová kýta se hodí na řízky, ale můžeme ji také upéct, třeba po uhersku. Příprava sice zabere více času, ale výsledek bude stát za to. Plátky křehkého šťavnatého masa,…
Kýtu mírně naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme je do marinády z oleje, bylinek, čili a sojové omáčky. Necháme aspoň 2 hodiny odležet. Játra…
Palačinky nemusíme připravovat jen na sladko, jak je obvyklé. Takto připravené a zapečené palačinky můžeme podávat i jako lehký oběd nebo večeři. Dobře ochucený špenát…
Květák je zelenina s mnoha možnostmi úpravy. Provoněný slaninou, kořením a česnekem, upečený spolu s bramborami v jednom pekáčku je jednoduchá záležitost. Výsledkem bude…
Brambory zapečené různými způsoby jsou mezi lidmi všeobecně oblíbené. Podle tohoto receptu je zapékáme se smetanou a kuřecím masem, které jsme zabalili ve slanině.…
Recept na velmi oblíbenou omáčku. Díky tomu, že nebudete maso plnit a vázat jako klasické ptáčky, ušetříte čas při přípravě. To jistě uvítáte. V uspořené době můžete…
Maso a zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy.Přidáme našprtaný česnek a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vše dáme do předem připravené pečící…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami