Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slanina - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Škubánky se sýrem

Škubánky se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Škubánky jsou tradiční bramborové jídlo, které se těšilo dříve velké oblibě zejména na venkově. Připomeňte si tento nenáročný pokrm. Vařené brambory stačí spojit s…

Handour

60 min

Pečená štika s dýní

Pečená štika s dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Jemná a křehká štika zabalená do plátků slaniny chutná výborně. Pečeme ji spolu s dýní, mrkví a pórkem a podáváme s vařenými bramborami. Nasládlá zelenina ke štice pěkně…

zuzkak904

75 min

Platýs se slaninou a s wasabi krémem

Platýs se slaninou a s wasabi krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z břišní části platýse odstraníme opatrně kůži, je hodně pevná, takže se nejí.Maso osolíme a dáme do pekáčku. Neboť k rybě zprvu nepřidáváme žádný tuk, mohla by se kůže…

Podvojanský bulgur se zelím

Podvojanský bulgur se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční jídlo z pomezí Moravy a Slezska - podvojanský bulgur se zelím. Jednoduché a přitom chutné a rychlé jídlo z bulguru, kysaného zelí a slaniny můžete připravit…

poslirecept

45 min

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí na houbách je klasika, kterou jednou za čas každý vaří doma. Plátky červeného masa jsou ve vrstvách proloženy houbami s kořením a česnekem. Společně se tak dusí…

manina

90 min

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta jsou skvělým nápadem na rychlý a chutný pokrm, který využije zbytky vařených knedlíků. Tento způsob přípravy je ideální pro ty, kteří…

Handour

35 min

Jelení pečeně se závinem

Jelení pečeně se závinem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…

poslirecept

100 min

Divoké hovězí na víně

Divoké hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…

Jarka2

75 min

Závitek se zelím a slaninou

Závitek se zelím a slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masové závitky jsou jednoduché a velmi variabilní jídlo. Tyto připravíme z hovězího masa a naplníme je náplní z kysaného zelí a slaniny. Závitky podlijeme dobře…

poslirecept

140 min

Jehněčí kýta v PH

Jehněčí kýta v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jehněčí kýta připravená v pomalém hrnci zůstane šťavnatá a na talíři se bude rozpadat. Prošpikujte ji kouskem slaniny, přidejte větvičku rozmarýnu a nechte hrnec…

maris

255 min

Jehněčí na šalvěji

Jehněčí na šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Využijte sezonní příležitost a připravte rodině jemné a kvalitní jehněčí maso v této osvědčené úpravě. Jako příloha k šalvějí a slaninou provoněnému masu se výborně hodí…

jirka123456

105 min

Jehněčí hřebínek s krustou

Jehněčí hřebínek s krustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť.…

Handour

50 min

1 50 51 52 53 54 83

Naposledy jste si prohlédli