Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Recept ještě nebyl hodnocenLéto nepřeje příliš složitému vaření. Hodí se mít předpřipravené suroviny v zásobě. Například zredukovaný vepřový vývar dobře poslouží jako základ pro chutnou cuketovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Léto nepřeje příliš složitému vaření. Hodí se mít předpřipravené suroviny v zásobě. Například zredukovaný vepřový vývar dobře poslouží jako základ pro chutnou cuketovou…
Ani zapřísáhlý odpůrce králičího masa nebude takto připravené maso odmítat. Chuť slaniny a koření v jemné sekané, plněné vaječnou omeletou, navíc osmažené v trojobalu…
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Tento recept je pro vás jako stvořený. Krásně rozpadající se vepřové maso, doplněné o zadělávané kedlubny, které připravovaly již…
Šťavnaté kuřecí plátky ze stehenních řízků krásně voní po bazalce a perfektně je doplní křupavá zelenina. Lehké letní jídlo, které je snadné na přípravu, ale zároveň je…
Jednoduchá večeře nezabere příliš času. Pokud usmažíte palačinky z dvojnásobné dávky, můžete část zmrazit a použít příště, tentokrát třeba s ovocnou nebo tvarohovou…
Také milujete na snídani vajíčka připravená na různé způsoby? Vyzkoušejte i tuto verzi, ve které připravíte muffiny z tortill. Smotanou tortillu stačí zalít vejcem,…
Přebytky cukety ze zahrádky můžeme zpracovat v tomto chutném pokrmu. Šťavnatou směs cukety a mletého masa podusíme a dobře ochutíme a poté ji zapečeme zalitou…
V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají…
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou,…
Kapustové listy se skvěle hodí pro přípravu různě plněných závitků. Tentokrát je naplníme lahodnou směsí z vinné klobásy. Celý závitek ještě obalíme do slaniny a…
Hovězí pečeně patří mezi klasiku naší kuchyně. Kvalitní hovězí maso potřeme směsí papriky, česneku a štiplavého zázvoru. Po rychlém orestování jej necháme dusit spolu s…
Na žádném grilování nesmí chybět populární špízy, které jsou velice snadné na přípravu. Křehké maso, v kombinaci se zeleninou, si určitě vychutnáte. Pokud je venku…
Vrátili jste se z podzimní procházky, ze sychravého počasí, promrzlí a unavení? Tak to určitě uvítáte opravdu sytou a výživnou porci masa, gnocchi a skvěle ochucené…
Celé kuře naporcujeme a nebo použijeme kuřecí stehna.Maso posypeme kořením, případně dosolíme a vložíme do pekáčku. Na maso poklademe plátky másla a slaniny, mírně…
Výborné pečené masové kuličky s patizonem a dýní jsou rychle připravené a vynikající. Navíc při jejich přípravě spotřebujete případné zbytky zeleniny a masa z lednice.…
Kombinace hutného masa a svěžího šťavnatého ovoce je skvělá, stačí zvolit správnou kombinaci. Pečené krůtí maso podávané s hruškami, jablky a rozinkami v omáčce z…
Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami,…
Krémová polévka z růžičkové kapusty a brambor se do chladného počasí skvěle hodí. Je jemná a smetanová a křupavé krutony a opečená slanina k ní pěkně ladí. Na přípravě…
Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…
Oblíbená vepřová játra na cibulce jsou v tomto receptu obohacena o hříbky a slaninu a dochucená kmínem a sladkou a uzenou paprikou. Pokrm je snadný na přípravu a…
Medailonky z vepřové panenky plněné sušenými meruňkami a rozmarýnem, zabalené do slaninového kabátku se skvěle hodí pro podzimní slavnostní příležitosti. Dýňová omáčka…
Zkuste přidat na podzim všudypřítomnou dýní do těsta na slaný sýrový koláč. Přidá zpracovávanému těstu nejen barvu, ale i vláčnost a kyprost. Se slaninou a posypem…
Domácí paštika z kuřecích jater je opravdová lahůdka. Zajímavou chuť dotváří i jablka, slanina a nasekané ořechy. Na závěr paštiku zjemní trochu smetany. Ochutnejte tuto…
Dozlatova upečené a přitom šťavnaté kuře můžete připravit i v remosce. Přidejte bylinky a koření, dodají správnou chuť. Péct se bude skoro samo bez hlídání. Na vás zbyde…