Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Recept ještě nebyl hodnocenTento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept…
Hovězí maso očistím, prošpikuji, osolím, opepřím a nechám smažit na oleji v hrnci (který se dá dát i do trouby), aby se zatáhlo. Až maso bude zatažené, vyndám ho z hrnce…
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek nakrájíme taktéž. Do zapékací mísy vrstvíme brambory, česnek, cibuli. Každou vrstvu osolíme a posypeme kořením…
Nejprve uvaříme květák v osolené vodě. Cibuli a brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Když je květák měkký, slijeme vodu a dáme stranou (budeme ji…
Svěží nepečený cheesecake oceníte nejen v horkých letních dnech. Kombinace korpusu z piškotů, krému z mascarpone s chia semínky a malinového želé bude pohlazením pro…
Toto rychlé a lahodné jídlo si zamilujete pro jeho jemnou chuť a jednoduchou přípravu. Kombinace šťavnatého kuřecího masa, smetanové omáčky a oblíbených těstovin vytváří…
Listové těsto vyválíme na cca 2mm, případně použijeme již vyválené. Nakrájíme na trojúhelníčky (velikost libovolná, já jsem krájela čtverce cca 10x10cm a poté napříč),…
Vepřová panenka je maso libové a velmi křehké, proto mu sluší rychlá příprava, aby udrželo šťavnatost. Lišky, které jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány…
1. Steaky lososa osolíme, opepříme a ogrilujeme celé na grilu nebo na grilovací pánvi dozlatova. Nakrájíme je na kousky a odložíme. 2. Těstoviny uvaříme podle návodu,…
Základem chutných karbanátků je dobře okořeněné mleté maso. Jsou opravdu šťavnaté a krásně voní po rozmarýnu. Pečené karbanátky můžeme podávat s vařeným bramborem, nebo…
Okurková omáčka patří ke stálicím české kuchyně. Receptura se liší dle regionu. Vždy je ale výsledkem sladkokyselá chuť, která se skvěle hodí k novým bramborám, vařenému…
Když se řekne pohár, většina z nás si na prvním místě představí zmrzlinový, ale je mnoho způsobů, jak pohár připravit sice bez zmrzliny, ale stejně dobrý. Naplnit si ho…
Když se řekne pohár, většina z nás si na prvním místě představí zmrzlinový, ale je mnoho způsobů, jak pohár připravit sice bez zmrzliny, ale stejně dobrý. Naplnit si ho…
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájené brambory a kukuřici. Orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem, povaříme, pak rozmixujeme a…
Brambory, zapečené se smetanou a vejci, krásně voní po česneku a rozmarýnu. Opravdu sytý oběd, nebo večeři, zvládnete připravit téměř bez práce. Postačí jen vše…
Na konci přípravy pokrmu na vás bude čekat jemné a šťavnaté kuřecí maso s netradiční, ale velmi zajímavou a chutnou přílohou hráškového bulguru. Kuřecí supreme z…
Maso osolíme a posypeme trochou drceného kmínu, dáme do pekáčku, přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, sádlo. Přikryté upečeme doměkka, podle potřeby…
Máte-li chuť vyzkoušet netradiční variantu svíčkové, pusťte se do přípravy této její ruské verze. Chybí v ní cibule i některé tradiční koření, naopak obsahuje neobvyklou…
Snadný a rychlý oběd v podobě těstovin s sýrovou omáčkou, ten snad ocení všichni. Jemná, ale ideálně slaná omáčka vznikne kombinací sýru, slaniny a smetany. Do ní v…
Mouku prosejeme do mísy a promícháme se solí. V misce dobře rozmícháme trošku cukru s droždím, pak přidáme vajíčko, opět dobře rozkvedláme a vlijeme do mouky. Přidáme…
Pokud byste se rádi blýskli parádním moučníkem po obědě, nebo před přáteli u společné oslavy, můžeme doporučit k vyzkoušení tuto lahodně jemnou pěnu ve skleničce, plnou…
Cibule nakrájíme nadrobno. Jendu mrkev a celer nastrouháme na hrubých slzičkách. Z druhé mrkve nakrájíme dlouhé špalíčky a společně s párkem prošpikujeme opláchnutou a…
Tento luxusní čokoládový dort bez mouky vás okouzlí svou jemností a intenzivní čokoládovou chutí. Díky kombinaci kvalitní čokolády a pražených lískových oříšků získáváte…
Z bílků a soli vyšleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě důkladně prošleháme. Po jednom do sňehu přidáme žloudky a poté olej. Na závěr lehce přimícháme směs kakaa, mouky…