„Pajšl“ ze srdíček
Recept ještě nebyl hodnocenSrdíčka očistíme, rozpůlíme a dáme na 3/4 hodinky vařit s kořením a bujonem do tlakového hrnce. Vyškvaříme slaninu na kostičky, orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Srdíčka očistíme, rozpůlíme a dáme na 3/4 hodinky vařit s kořením a bujonem do tlakového hrnce. Vyškvaříme slaninu na kostičky, orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku…
Tento luxusní čokoládový dort bez mouky vás okouzlí svou jemností a intenzivní čokoládovou chutí. Díky kombinaci kvalitní čokolády a pražených lískových oříšků získáváte…
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek nakrájíme taktéž. Do zapékací mísy vrstvíme brambory, česnek, cibuli. Každou vrstvu osolíme a posypeme kořením…
Tento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept…
Talíř polévky s fazolemi a klobásou hravě nahradí plnohodnotný oběd a může být i sytou „chlapáckou” večeří. Stačí den předem namočit fazole a druhý den věnovat pár minut…
Z bílků a soli vyšleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě důkladně prošleháme. Po jednom do sňehu přidáme žloudky a poté olej. Na závěr lehce přimícháme směs kakaa, mouky…
Králík na smetaně chuťově připomíná svíčkovou omáčku, ale je značně rychlejší a jednodušší na přípravu. Toto sváteční jídlo si můžete vychutnat tradičně s knedlíkem. K…
Do zapékací mísy dáme 10 min předvařenou rýži, kuřecí prsa nakrájená na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme papriku a rozmačkaný česnek.Do velkého hrnku dáme půl…
Toto rychlé a lahodné jídlo si zamilujete pro jeho jemnou chuť a jednoduchou přípravu. Kombinace šťavnatého kuřecího masa, smetanové omáčky a oblíbených těstovin vytváří…
Maso ochutíme solí a pepřem a zprudka zarestujeme na olivovým oleji společně s cibulí, kořením, celým pepřem a bobkovým listem. Podlijeme vodou, kterou osolíme a vaříme…
Brambory, zapečené se smetanou a vejci, krásně voní po česneku a rozmarýnu. Opravdu sytý oběd, nebo večeři, zvládnete připravit téměř bez práce. Postačí jen vše…
Koláče z křehkého těsta patří k nejoblíbenějším moučníkům. Těsto vonící máslem se na jazyku rozpadá a koláč je plný tvarohové a makové náplně. Chutný vydrží i několik…
Pro milovníky zeleniny a zdravého stravování, je zde návod na zapečenou rýži, která je plná chutí a vůní. Ideálně připravená z čerstvých sezonních surovin. V troubě, jí…
Segedínský guláš z trouby je skvělou variantou tradičního receptu, která šetří čas i námahu. Díky pečení v troubě se chutě dokonale propojí a maso zůstane krásně…
Mísu na zmrzlinu necháme přes noc v mrazničce, aby byla dokonale namražená. Druhý den ji vytáhneme a vlijeme do ní smetanu s mlékem. Teď už jen zapneme robot a necháme…
Základem chutných karbanátků je dobře okořeněné mleté maso. Jsou opravdu šťavnaté a krásně voní po rozmarýnu. Pečené karbanátky můžeme podávat s vařeným bramborem, nebo…
Sladká chuť rajčat, jemně rozpuštěná mozzarella a voňavé oregano vytvoří omáčku, která dodá těstovinám či masu neodolatelný šmrnc. Rychlý a jednoduchý recept, který…
Očistíme si lososa, kosti jdou skvěle vytáhnout klasickou škrabkou na brambory. Dále si toto maso nakrájíme na kostičky a opláchneme studenou vodou, nesolíme. Na…
Den předem večer si svaříme smetanu s čokoládou (nenechat projít varem). Po malém vychladnutí dáme do ledničky odležet na druhý den. Zhruba po 12 hodinách smetanu…
Králíka si naporcujeme, cibule si nakrájíme nadrobno a dáme jí osmahnout na sádle do růžova, dáme králičí porce a necháme je celé zprudka osmahnout, osolíme, opepříme,…
Lehounký éclair potažený křupavým craquelinem zdobí dva druhy krémů a voní tak lákavě, že mu žádný milovník kávy neodolá. Tuto neskutečnou lahůdku si můžete připravit za…
Lehounký éclair potažený křupavým craquelinem zdobí dva druhy krémů a voní tak lákavě, že mu žádný milovník kávy neodolá. Tuto neskutečnou lahůdku si můžete připravit za…
Všechno umixujeme a zmrazíme ve strojku. Kdo strojek nemá, může mrazit v krabičce v mrazáku, ale je třeba během mrznutí směs promíchávat, aby se neutvořily krystalky…