Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

10. 1. 2010 17:31

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie4 683 kJ / 1 119 kcal
Bílkoviny54,40 g
Tuky89,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy8,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podává se s těstovinou fettucine.

Lehké a téměř dietní. Bon apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bartos

17. 7. 2010 22:40

nevypada to spatne akorat ten losos je nakrajenej moc nahrubo chtelo by to trochu mensi kousky a lepsi smetanu

Kroupovka Kroupovka

11. 6. 2010 07:49

recept super, dík za inspiraci, lososa dělám dost a i ostatní ryby. :-))

jahoda jahoda

30. 4. 2010 21:45

Dnes jsem testovala Těstoviny s lososem od babičky = výborný recept, když není toho času a losos je v mražáku :-p.Těstoviny máme rádi a s lososem je to hodně sváteční jídlo i ve všední den. Dovolím si fotku:yes:5

xmen6 xmen6

14. 1. 2010 19:01

jsem moc rád,že Vám recept chutná,díky:-8

HankaPu HankaPu

14. 1. 2010 01:12

Petře, dík za rychlý a chutný recept:-)) moc jsme si pochutnali:yes: bohužel jsem nesehnala čerstvého lososa, tak jsem použila mraženého, bylo ho 500 g a rozmarýnu jsem dala asi 3 větvičky povařit ve smetaně a měla jsem obavu, aby jí tam nebylo moc, ale nebylo - bylo to opravdu vynikající a rozhodně budu dělat častěji. Dovolila jsem si přidat fotky a posílám bodík:yes::yes:

xmen6 xmen6

11. 1. 2010 17:53

recepty které píši jsem vždy vařil jinak bych je sem nevkládal.:-!

xmen6 xmen6

11. 1. 2010 11:12

samozřejmě né plnou špatně jsem to napsal,nebo podle chuti.:-!

bara.it bara.it

11. 1. 2010 09:34

Delam podobne a pouzivam lososa uzeneho. Rozmarynu davam vetvicku na ovoneni a pred pridanim smetany ji vyndam. Pridavam bodik:yes:3:yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2010 07:29

Hm...na malém městě čerstvého lososa neseženu;-(

Drobek Drobek

10. 1. 2010 18:36

:-) Maris, ono asi záleží jak máš velkou ruku;-). Ale v zásadě s tebou souhlasím.;-)
A k receptu, lososa my rádi, jiný než čerstvý a z Pacifiku nekupujem, ten na farmě chovaný je přibarvovaný. Hurá další recept do repertoáru. Děkuju Petře, BOD samozřejmě přidávám.:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2010 18:28

Tak to já vůbec nejsem schopná posoudit:-/ maris..;-)

maris maris

10. 1. 2010 18:04

Petře, nevím, jestli jsi recept již realizoval, ale domnívám se, že na 250g lososa je hrst rozmarýnu strašně moc, je to hodně aromatická bylinka ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sváteční losos losos podle babici recept na cabatu s italem v kuchyni losos recept na lososa losos s italem v kuchyni losos recepty apetit losos podle babičky těstoviny s brokolicí a lososem apetit losos v kuchyni recepty od itala recept na kabátu testoviny s lososem apetit recepty babičky s lososem recepty ital ital vaření recept losos losos recept apetit je lepsi mrazeny nebo cerstvy losos recepty na lososa s fettuccine

Suroviny: losos, víno bílé, olej olivový, sůl, smetana 33%, rozmarýn

TopRecepty.cz

Losos od babičky v italském kabátu orig.ital.recept

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/71mA