Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkový snack s jogurtovým dipem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 6. 2015 15:57

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty a ostatní fotografie najdete nahttp://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Manelka

13. 10. 2020 11:30

Vypadá to skvěle. Musím vyzkoušet. :-)

cathleen

24. 6. 2015 10:00

Že bych udělala lilek, ať je v kuchyni nějaká změna?:-D
Nápadité, určitě moc dobré:yes:

zizala

24. 6. 2015 09:30

Příjemné zobání :-p

1974andrea

23. 6. 2015 21:24

magdalenka:No vidíš, oloupala. Zapomněla jsem to napsat. Díky:-8 Když ho dělám na kolečka, tak ne, ale tentokrát ano;-)

magdalenka

23. 6. 2015 21:20

Andy - baklažán si nelúpala? Ja ho pred smažením lúpem (a nedávam vypotiť - solím tesne pred obaľovaním), ale smažím "kolieska".

hosta

23. 6. 2015 17:52

Další krásný zdravý lilek pro zdraví a navrch smažený pro radost:-D:yes:

mysulka

23. 6. 2015 17:41

:-p:yes: to vypadá moc chutně:-K

magdalenka

23. 6. 2015 17:35

Ja som, čestné slovo, čítala: "Podáváme s vychlazeným pivem."
Ale, prečo nie?:-D:-D:-D

Ze zdrave vyzivy

23. 6. 2015 17:17

No sakra, proč já ten lilek dneska upekla? :D Teď si budu muset koupit nový, abych vyzkoušela tento recept :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažený lilek přírodní lilkový sneck smažený lilek s dipem smažený lilek v trojobalu s jogurtovým dipem recept na přírodní lilek smažený smazeny lilek obaleny v parmazanu dip máta česnek

Suroviny: lilek, lilek, parmazán, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, jogurt bílý, jogurt, máta, sůl

TopRecepty.cz

Lilkový snack s jogurtovým dipem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NRXN