Zeleninové lasagne se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenV osolené vodě uvaříme lasagne. Na oleji zpěníme bazalku, zalejeme mletými rajčaty a bílým vínem, osolíme, opepříme a necháme povařit. Dno zapékací misky poklademe…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V osolené vodě uvaříme lasagne. Na oleji zpěníme bazalku, zalejeme mletými rajčaty a bílým vínem, osolíme, opepříme a necháme povařit. Dno zapékací misky poklademe…
Cestoviny uvaríme a scedíme.Na trošinke oleja orestujeme na kolieska nakrájanú klobásu.Pridáme na rezance nakrájané papriky a za stáleho miešania asi 3 min restujeme…
Uvaříme nejprve těstoviny v osolené vodě. Po uvaření je scedíme a dáme do mísy. Přidáme olej a promícháme. Nyní si nakrájíme cibuli na slabší půlkolečka, olivy na…
Dame do misky pul kelimku masla (davam Ramu kvuli alergii).Pridame do masla nastrouhany cesnek na jemno, sul a poradne promichame.Rozkrojime housky, nemusi byt uplne…
Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program základní (Klasik)
Kuřecí játra opláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do misky a hojně zasypeme sušenou nebo čerstvě posekanou bazalkou, přidáme lžičku oleje a promícháme. Necháme odstát…
Kousky zeleniny ve zlatavém a křupavém těstíčku, které připravíme z vína a vajec, namáčíme do jednoduchého česnekového dipu z bílého jogurtu a zakysané smetany. Jídlo je…
Kousky zeleniny ve zlatavém a křupavém těstíčku, které připravíme z vína a vajec, namáčíme do jednoduchého česnekového dipu z bílého jogurtu a zakysané smetany. Jídlo je…
Lahodnou zeleninovou polévku z cukety, mrkve a rajčat připravíme snadno a rychle. Zjemníme ji smetanou a podáváme s drobnými sýrovými nočky. Jemnou chuť polévky můžeme…
Lahodnou zeleninovou polévku z cukety, mrkve a rajčat připravíme snadno a rychle. Zjemníme ji smetanou a podáváme s drobnými sýrovými nočky. Jemnou chuť polévky můžeme…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Plát masa osolíme z obou stran, z vnitřní natřeme hořčicí, doprostředka položíme vyšší pláty sýra uříznuté z prostředka, dáme je za sebou, na sýr dáme stejným způsobem…
Na polévku si nakrájíme zeleninu a hlívu na malé kousky, jen kedlubnu na proužky, na oleji podusíme nejprve cibuli, pak ostatní zeleninu i hlívu, zalijeme vývarem s…
Dáme vařit vodu s masoxem, kmínem a česnekem. 2 brambory nastrouháme nebo rozmixujeme a přidáme do vývaru. Zbylé brambory, žampiony a kobásku nakrájíme a když polévka…
Do každé sklenice vložíme: 1 střední snítku kopru 3 kolečka mrkve 3 kolečka cibule 1 kolečko křenu nebo stroužek česneku ½ půl kávové lžičky hořčičného semínka…
Výborná svačina nebo večeře, při které zužitkujete zbytky zelí a jitrnice z masopustního veselí. Lodičky z kynutého těsta, plněné zelím a jitrnicemi jsou typickým jídlem…
Květák nastrouháme nahrubo-syrový! Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme žloutky, mouku, sůl, pepř a ušlehaný sníh ze 4 bílků-jemně vmícháme. Těsto má hustou konzistenci,…
1 broskev nakrájíme na půlměsíčky a zbylé dvě nakrájíme na malé kousky. Vejce s mícháme s cukrem, kefírem, olejem. Přisypeme mouku s práškem do pečiva a přidáme kousky…
Brambory nakrájíme na plátky. Pórek nakrájený na kolečka spaříme ve vroucí vodě, zchladíme a necháme okapat. Smícháme zakysanou smetanu s tvarohem (víc tvarohu než…
Uvaříme kroupy, necháme okapat přebytečnou vodu. Během okapávání si na sádle zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostičky salámu a smažíme do zlatova. Do…
Salát byl rychlovka a náhlý popud - uvařil jsem hrnec malých brambůrek, které mě zavazely ve špajzu. Oloupal, přetlačil přes kolečko, nakrájel vajíčka, přidal osmahlý na…
Salát byl rychlovka a náhlý popud - uvařil jsem hrnec malých brambůrek, které mě zavazely ve špajzu. Oloupal, přetlačil přes kolečko, nakrájel vajíčka, přidal osmahlý na…
Papriky se na grilování skvěle hodí. Ještě zatepla je smícháme se zajímavou marinádou z oleje, octa, sójové omáčky, česneku a bylinek. Jsou dobré teplé i studené,…