Slepičí polévka plná srdíček
Recept ještě nebyl hodnocenSilný slepičí vývar plný srdíček můžeme připravit nejen na svatého Valentýna. Vývar má díky protlaku výraznou barvu. Podáváme ho posypaný smaženými srdíčky, která…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Silný slepičí vývar plný srdíček můžeme připravit nejen na svatého Valentýna. Vývar má díky protlaku výraznou barvu. Podáváme ho posypaný smaženými srdíčky, která…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme. Slaninu narežeme na kocky a orestujeme, opražíme na nej narezanú cibuľu a cesnak, pridáme ružičky brokolice, osolíme,…
Dobrý sendvič do ruky se hodí vždy, když se chystáme na výlet nebo do práce, či školy na svačinu. Jeho příprava vám nezabere moc času a vy budete moc během výletu snadno…
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a okraje nařízneme. Plátky osolíme a silně opepříme. Brambory neloupeme, ale dobře umyjeme a podélně rozkrojíme. Do každé řezné…
Plátky vepřové krkovice podle našeho receptu mají opravdu silnou chuť po česneku. Rozmarýn jídlo jen lehoučce ovoní. V kombinaci s pivem, je to bezva "chlapské" jídlo.…
Zapečené houby se zeleninou jsou lahodný pokrm plný chutí. Kombinace hub, rajčat, papriky a lilku, doplněná o vejce a sýr, vytváří ideální harmonii mezi jemnou zeleninou…
Chřest oloupeme a dáme vařit do vroucí vody na 10-15 minut.Filety osolíme, opepříme a dáme péct na pánev s olivovým olejem. Otáčíme je a rychle opékáme ze všech stran…
Na větší pánev dáme růžičky brokolice, nakrájenou mrkev, nastrouhaný celer, pórek a česnek nakrájený na kolečka. Rybu okmínujeme a položíme doprostřed zeleniny. Zasypeme…
Kopřivový špenát má mnoho možností využití, tak jako klasický špenát a navíc je to i ohromně zdravá věc. Spařené kopřivy je možné i zamrazit, určitě vám za dlouhých…
Ratatouille s bylinkami je francouzská klasika, která vás okouzlí jednoduchostí a bohatou chutí. Pokrm je plný čerstvé zeleniny, jako jsou rajčata, lilky, cukety a…
Palačinky jsou oblíbeným sladkým jídlem nejen dětí, ale i dospělých. Vyzkoušeli jste je už i někdy v jejich slané verzi? Inspirujte se v tomto receptu a připravte jemné…
Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka. Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření,…
Využijte tuto jen velmi krátkou roční dobu, kdy je čerstvý chřest na trhu a ochutnejte tuto lahůdkovou jarní zeleninu. Lze ji připravit na mnoho způsobů. Zkuste třeba…
Na másle osmažíme nakrájenou cibuli do sklovita a přidáme veškerou zeleninu nakrájenou na kostičky a pěkně osmažíme, pak zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme na malé…
Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kostky, osolíme, opepříme a vše dukladně zamícháme. Na zálivku použijeme 2 dcl vody, kterou osladíme a okyselíme octem. Vše smícháme a…
Tuto lahodnou krémovou jarní polévku si jistě oblíbíte. Delikátní medvědí česnek dodá polévce skvělou chuť i barvu, smetana ji zjemní a hrst nastrouhané oranžové mrkve…
Omyté a osušené porce kuřete osolíme a posypeme grilovacím kořením, kolik má kdo rád a naskládáme do pekáčku, podlijeme polovinou kuřecího vývaru, přikryjeme a dáme péct…
Oblíbený segedín v lehčí a zdravější verzi, která zapadá do pravidel dělené stravy! Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany doplněná celozrnnými knedlíky z…
Oblíbený segedín v lehčí a zdravější verzi, která zapadá do pravidel dělené stravy! Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany doplněná celozrnnými knedlíky z…
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme jemně nasekanou cibuli a cca 1 až 1,5 dl mléka. Směs dobře promícháme nebo prošleháme a necháme v chladnu odležet. Ze směsi…
Pripravíme si omáčku : Jogurt zmiešame s nastrúhaným chrenom, soľou a korením. Dobre premiešame a dáme do chladničky. Na náplň orestujeme na troške oleja na kolieska…
Pripravíme si omáčku : Jogurt zmiešame s nastrúhaným chrenom, soľou a korením. Dobre premiešame a dáme do chladničky. Na náplň orestujeme na troške oleja na kolieska…
Pripravíme si omáčku : Jogurt zmiešame s nastrúhaným chrenom, soľou a korením. Dobre premiešame a dáme do chladničky. Na náplň orestujeme na troške oleja na kolieska…
Kachní hřbety vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Sebereme pěnu a až potom osolíme,opodravkujeme,opepříme. Asi po půl hodině přidáme zeleninu a dál zlehka vaříme…