Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voda - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Konfitovaný bůček

Konfitovaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem svaříme vodu se solí a necháme vychladnout. Bůček nakrájíme na větší kostky a naložíme do nálevu na 24 hodin. Před pečením maso opláchneme čistou vodou a…

Orientální pekingská polévka

Orientální pekingská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí kosti vyskládáme na plech, řádně osolíme, podlijeme vodou a pečeme v troubě při 200-230°C cca 1 hodinu, dokud kosti neztmavnou.Očistíme zeleninu a houby namočíme…

Pista22

180 min

Houska na hamburger

Houska na hamburger

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Domácí pečivo připravené doma získává v posledních letech na oblibě. Od rohlíků, přes chleba, vánočku až po takovéto křupavé a nadýchané housky na hamburgery. Naplnit ji…

lenka-m

35 min

Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše) Videorecept

Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mikulášské oslavy můžeme našim dětem či vnoučatům zpříjemnit pajtášem, tvarovanou postavičkou čerta nebo Mikuláše. Jsou upečené z kynutého vánočkového těsta a samy děti…

cathleen

75 min

Holubce z Volyně

Holubce z Volyně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být…

MyslivecZ

90 min

Holubce z Volyně

Holubce z Volyně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být…

MyslivecZ

90 min

Pěnový jablečný koláč

Pěnový jablečný koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lehoučký nadýchaný koláč, co svojí strukturou připomíná pěnu, je tento s jablky. Vyšlehané těsto proložíme vrstvou hrubě strouhaných jablíček, které dodají moučníku…

simonka

20 min

Podmáslové raženky

Podmáslové raženky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jemné, nadýchané pečivo, co provoní dům, to jsou tyto podmáslové raženky. Kynuté těsto zaděláme za pomoci omládku z droždí a sladěnky. Do těsta také přidáme podmáslí,…

cathleen

162 min

Podmáslové raženky

Podmáslové raženky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jemné, nadýchané pečivo, co provoní dům, to jsou tyto podmáslové raženky. Kynuté těsto zaděláme za pomoci omládku z droždí a sladěnky. Do těsta také přidáme podmáslí,…

cathleen

162 min

Šťavnatý tažený závin

Šťavnatý tažený závin

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tažený závin, se šťavnatou nádivkou z jablek, ořechů, a rozinek, vám svojí chutí a příjemnou vůní připomene odpoledne u babičky. Hojně pocukrovaný závin zmizí ze stolu…

poslirecept

90 min

Rajčatový salát

Rajčatový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lehký, osvěžující a plný chuti - rajčatový salát je letní klasikou, která nikdy nezklame. Skvěle doplní grilování i lehký oběd a s pár ingrediencemi vykouzlíte dokonalou…

poslirecept

10 min

Domácí párky

Domácí párky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Domácí párky jsou návratem k poctivému řemeslu, kde přesně víte, co jíte. Bez zbytečných éček, plné kvalitního masa a chuti přesně podle vašich představ. Ideální pro…

majda1512

38 min

Domácí zelí s mrkví

Domácí zelí s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí sterilované zelí perfektně doplní spoustu různých pokrmů. Kombinace křehkého zelí, sladké mrkve, šťavnatých jablek uchovává vitamíny na celé zimní období a dodá…

poslirecept

75 min

Česnekový bůček na pivě

Česnekový bůček na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bůček, pivo a česnek, skoro až svatá trojice, která v kuchyni nikdy nezklame. Žádná složitá příprava, ani hora špinavého nádobí. Vše připravíte i upečete v jednom…

isindy

80 min

Citronáda

Citronáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Z citronů vymačkáme šťávu a přecedíme ji, aby v ní nebyla semínka. Do šťávy přimícháme cukr a mícháme, dokud se tam cukr úplně nerozpustí. Potom přilijeme vodu a…

blabol.jachym

10 min

1 68 69 70 71 72 481

Naposledy jste si prohlédli