Kuřecí játra na paprikách
Recept ještě nebyl hodnocenPokud patříte mezi fanoušky vnitřností, pak musíte vyzkoušet tento jednoduchý a rychlý recept na kuřecí játra na paprikách, slanině a cibulce. Ke smetanové omáčce se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud patříte mezi fanoušky vnitřností, pak musíte vyzkoušet tento jednoduchý a rychlý recept na kuřecí játra na paprikách, slanině a cibulce. Ke smetanové omáčce se…
Očištěné maso nakrájíme na kousky velikosti soust, osolíme a opepříme. Do hluboké pánve na rozehřáté sádlo a špek dáme maso, poprášíme moukou a necháme zatáhnout.…
Krůtí maso je velice zdravé, ale nemá výraznou chuť, proto je nutné ho kořením dochutit a žampiony jsou vždy vítanou náplní smetanových omáček. Jako přílohu můžete…
Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a na rozpálené pánvi s trochou oleje opečeme z obou stran dozlatava; nejprve opečeme stranu s kůží. Poté je dáme dopéct do rozehřáté…
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Dáme do misky, přidáme olej, sůl, koření, chilli papričku, škrobovou moučku, promícháme a necháme v chladu 1-2 hodiny uležet…
Slaninu pokrájíme na kostičky a vložíme vyškvařit do tlakového hrnce. Přisypeme pokrájené cibule, sušený tymián a oregano.Z kuřecích srdíček odstraníme tučné části.…
Smícháme olej, kari, pepř, sůl, kmín, česnek a pořádně vetřeme do kuřecích stehen. Dáme do pekáče, poklademe cibulí, podlijeme trochou vody, přiklopíme pokličkou a dáme…
Kuřecí plát si rozložíme, posolíme a jemně posypeme mletým pepřem. Pak posypeme polovinou bazalky (čerstvou nakrájíme na kousky) a poklademe salámem. Na něj rozložíme…
Nejprve z másla a mouky upražíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře rozmícháme, aby se neutvořily hrudky.Pak přidáme obě smetany pokojové teploty, osolíme a…
V hrnci rozehřejeme máslo, zpěníme na něm drobně nakrájenou šalotku, zaprášíme moukou a připravíme jíšku. Zalijeme ji vývarem, prošleháme a přivedeme k varu. Vložíme na…
V hrnci rozehřejeme olej, posypeme moukou, zasmažíme, přidáme rajčatový protlak a prolisovaný česnek. Zalijeme chladným vývarem, prošleháme, přidáme drcená rajčata a…
Drůbeží polévka příjemně zahřeje a posílí. Stačí orestovat mrkev na másle, zalít ji vývarem a na závěr přidat nudle nebo kapání, aby byla polévka dostatečně sytá.…
Na oleji s máslem zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená vykostěná stehna. Orestujeme a osolíme a opepříme.Přidáme nakrájený pórek a žampiony.Chvilku restujeme za…
Do vyšší misky nalijeme vroucí vývar (vodu + bujon), ve kterém rozmícháme sojovku, med, koření a vsypeme sojové nudličky. Pořádně promícháme, přiklopíme a necháme za…
Nechte vaší kuchyň provonět Itálií a připravte si domácí těstoviny tagliatelle s lahodnou omáčkou z hříbků a smetany. Pokud pokrm spárujete s výborným italským vínem,…
Rýži propláchneme studenou vodou, dáme do pekáčku nebo do remosky. Přidáme sůl, pepř, petrželku, mrkev, máslo, kari, vývar a promícháme. Kuřecí prsa z obou stran osolíme…
Maso osušené papírovou utěrkou nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.V hluboké pánvi na oleji orestujeme najemno nasekanou cibuli, přidáme maso a opečeme dozlatova…
Krůtí křídla rozdělíme na dvě části (vzniknou nám tak jednotlivé porce). Jednotlivé porce křídel osolíme, opepříme a pokmínujeme. Do pekáče naskládáme porce křídel a…
Cibuli nakrájíme na kostičky, krůtí maso na větší kostky, mírně osolíme. V hluboké pánvi na přepuštěném másle, opečeme cibuli a když začne zlátnout, přidáme maso a…
Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozpálíme olej se lžící másla a necháme na něm zpěnit jemně pokrájenou cibuli. Přidáme osolené kuřecí maso, orestujeme ho, zasypeme…
Nejprve uvaříme doměkka kuřecí prso ve vývaru. Vyjmeme jej a vidličkou natrháme na tenké nudličky. V misce vidličkou našleháme bílek do pěny, přilijeme mléko a…
Připravte si osvěžující bavorský bramborový salát jako skvělou alternativu majonézových salátů. Vhodně ho doplňuje pečeně připravená po bavorském způsobu obalená v…
Na malém množství oleje osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a dáme rajčata, syrová nakrájíme (plechovku jen vylijeme).Přidáme koření skořici, tymián, pepř, hřebíček,…
Lilek nakrájíme na kostičky, posolíme a necháme minimálně půl hodinky vypotit. Potom ho osušíme, zakápneme olivovým olejem, posypeme římským kmínem, promícháme a při 200…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami