Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vepřový guláš z masa a drobů se kdysi vařil pouze při zabíjačkách, dnes si ho můžeme připravit kdykoliv. Někde ho nazývají také řeznickým nebo masopustním gulášem. Jako…

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V hrnci na rozpuštěném másle s olejem necháme dosklovata osmažit pokrájenou cibuli. Během smažení přidáme rozvonět koření. Poté zaprášíme moukou a umícháme světlou jíšku…

StefanieB

70 min

Vepřové karé na česneku

Vepřové karé na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřové karé neboli pečeni najdete mezi kýtou a plecí. Jedná se o velmi kvalitní vepřové maso, které nepotřebuje dlouhé dušení ani výrazné koření. Vyzkoušejte ho v této…

Colombo65

45 min

Kuskus se zeleninou na kari

Kuskus se zeleninou na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud máme domácí vývar, necháme ho prohřát. Pokud ne, vypomůžeme si vývarem z kostky.Kuskus dáme do nějaké podlouhlé nádoby (ve vysoké míse se pak spodní vrstva kuskusu…

Juicyk77

35 min

Polévka z bedel

Polévka z bedel

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chmurné podzimní dny jsou jako stvořené pro polévky. Pokud jste se zrovna vrátili s pár bedlami z lesa, můžete je zrovna zpracovat na večeři. Uvařte si tuto snadnou…

Žampionová omáčka rychlá

Žampionová omáčka rychlá

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rychlá žampionová omáčka je skvělým doplňkem k masu, těstovinám či bramborovým pokrmům. Připravíte ji během několika minut ze žampionů, smetany a základních ingrediencí,…

Stanas

20 min

Řízky naruby Videorecept

Řízky naruby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zkuste místo řízků v klasickém trojobalu připravit řízky naruby. Vepřové řízky naruby se obalují nejdříve ve strouhance, následně ve vajíčku a nakonec v mouce. Po…

pelda

50 min

Boloňská čočková omáčka

Boloňská čočková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Boloňská omáčka nemusí být vždy jen s masem. Tato verze s červenou čočkou je rychlá, sytá a chutí překvapivě blízká té klasické. Zeleninový základ s čočkou, dušený ve…

Kulajdička, jak ji dělala maminka

Kulajdička, jak ji dělala maminka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Receptů na klasickou houbovou kulajdu je spoustu, ale tu od své maminky má každý většinou nejradši. V této polévce krásně vyniká výrazná chuť hub a kopru, polévka voní…

Bibinka

45 min

Přírodní kotlety se zeleninou

Přírodní kotlety se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté vepřové kotlety jsou lehce okořeněné a opékané dozlatova, aby si zachovaly svou přirozenou chuť a šťavnatost. Společně se sezónní zeleninou tvoří vyvážený a…

maris

50 min

Kližka na pepři a černém pivu

Kližka na pepři a černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí kližka je velmi chutné maso. Při úpravách jí dopřejte čas aby vám svoje klady mohla dopřát. Recept, kdy je podušené maso na špeku s notnou dávkou pepře, je skvělá…

mika59

80 min

1 21 22 23 24 25 79