Bílkové rohlíčky s pařížským krémem
Recept ještě nebyl hodnocenBílkové rohlíčky patří mezi klasiku vánočního pečení. Jsou sice pracné, ale zcela jistě nebudete námahy litovat. Pro snadnější nanášení čokoládové polevy nechte chvilku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 447 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Bílkové rohlíčky patří mezi klasiku vánočního pečení. Jsou sice pracné, ale zcela jistě nebudete námahy litovat. Pro snadnější nanášení čokoládové polevy nechte chvilku…
Máte už dost suchého vánočního cukroví a chcete si připravit něco neokoukaného? Vyzkoušejte letos plněné vanilkové košíčky, které jsou prostě dokonalé. Linecké těsto,…
Lahodný smetanový dezert s vrstvou kyselkavých malin se přímo rozplývá na jazyku. Přineste kousek Itálie do vaší kuchyně. Panna cotta je snadná na přípravu a v horkých…
Linecké košíčky plněné krémem a ovocem, jsou stálicí v našich cukrárnách. Není složité si je vyrobit doma, kde si sami zvolíme vlastní nejchutnější krém a ovoce. Pro…
Při jakékoliv slavnostní události nesmí chybět ideálně velký tác s jednohubkami různých druhů. V tomto receptu můžete načerpat inspiraci. Nabízí spoustu variant, jak…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Ne všichni jsou milovníci sladkostí, a proto můžeme své blízké potěšit netradičním aspikovým slaným dortem, který naplníme uzeninou, sýry a zeleninou. Tento dort vypadá…
Marshmallows jsou oblíbené pěnové pochoutky v anglicky mluvících zemích. Děti i dospělí je s oblibou ponoří do šálku horké čokolády nebo opékají nad ohněm. Příprava doma…
Jednohubkové ovocné košíčky s máslovo-pudinkovým krémem jsou ideální pro všechny, kteří milují sladké mlsání. V košíčkách se snoubí chuť lahodného křehkého těsta, které…
Vláčný kakaový korpus, nadýchaný krém s jahodami a nakonec obláček šlehačky. Tento vyladěný moučník bude ozdobou slavnostního stolu a jen se po něm zapráší. Začněte…
Aspik zde není připraven klasickým způsobem, ale pomocí želatiny na způsob známé vaječné tlačenky. Pokud použijete ozdobnou formu, nebo ho připravíte např. do báboviček,…
Zrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
Cheesecake patří mezi velmi oblíbené dezerty. Pokud se nechcete trápit s pečeným originálem, vyzkoušejte tuto nepečenou verzi. Jemný krém ze smetany a tvarohu na křehkém…
Připravit poctivou domácí paštiku není vůbec náročné, a přesto se toho mnoho hospodyněk obává. Játrová paštika patří mezi klasiky a tato z krůtích jater je díky smetaně…
Nepečené drobné cukroví je vždy vítaným doplňkem nejen na slavnostní tabuli, ale i jako něco malého na zub, když nás honí mlsná. Potřebné suroviny máme většinou doma a…
I když dort vypadá na první pohled složitě, jedná se o poměrně rychlou a přesto efektní záležitost. Dort zvládnete připravit v mnohem kratší době, než s klasickým…
Játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli nasekáme nadrobno a zpěníme ji na třetině másla. Přidáme pokrájená játra, několik snítek tymiánu, nadrcený česnek,…
Lahodný italský dezert panna cotta se smetanově jemnou chutí je doplněný jahodami. Nejen že krásně vypadá, ale i skvěle chutná. Podle přesného receptu se vám tento…
Na první pohled vypadají jako oříšky z lesa, ale zdání klame. Uvnitř se ukrývá křupavý lískový oříšek a sametový krém z mascarpone a Nutelly. Originální podzimní…
Hledáte rychlý a jednoduchý recept na chutné pohoštění k posezení s návštěvou nebo jen rychlou večeři s krajíčkem chleba s máslem? Pak je tato vaječná tlačenka s masoxem…
Ryba v aspiku je tradiční lahůdka, která kombinuje jemné maso z ryby s křišťálově čistým želatinovým obalem, často doplněná barevnou zeleninou nebo bylinkami. Tento…
Vejce s cukrem utřeme a postupně přidáváme po troškách olej, mléko do vypotřebování a dáme citronovou kůru, vanilkový cukr, prášek do pečiva spolu s moukou a promícháme.…