Ovocné kostky
Recept ještě nebyl hodnocenSladké kostky, které ozdobí váš stůl. To je nepečená směs sušených brusinek a meruněk, které dochutí marmeláda a kapka vašeho oblíbeného likéru. Po ztuhnutí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sladké kostky, které ozdobí váš stůl. To je nepečená směs sušených brusinek a meruněk, které dochutí marmeláda a kapka vašeho oblíbeného likéru. Po ztuhnutí a…
Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…
Předehřejeme troubu na 180°C.Oddělíme bílky od žloutků, vyšleháme z nich sníh a postupně přidáme cukr. Žloutky pomalu přimícháme do směsi spolu s moukou, kakaem a…
Lahodné košíčky s ovocem a pudinkovo-máslovým krémem, zalité želatinou jsou ideálním zákuskem na oslavy a rodinné sešlosti. Při přípravě těchto košíčků je potřeba trochu…
Lahodný italský dezert panna cotta se smetanově jemnou chutí je doplněný jahodami. Nejen že krásně vypadá, ale i skvěle chutná. Podle přesného receptu se vám tento…
Netradiční věneček, potažený zelenou křupavou vrstvou nabízí explozi nečekaných chutí a velkou porci pistácií navíc. Připravte si tento luxusní francouzský věneček za…
Aspik zde není připraven klasickým způsobem, ale pomocí želatiny na způsob známé vaječné tlačenky. Pokud použijete ozdobnou formu, nebo ho připravíte např. do báboviček,…
Jednoduché a elegantní pojetí české klasiky. Kombinuje bohatý čokoládový krém, nadýchanou pěnu a lahodný likér. Snadná příprava a efektní servírování z ní dělají ideální…
Vejce rozklepneme a pečlivě oddělíme žloutky od bílků. Žloutky ušleháme doběla s polovinou dávky cukru (60g) a s vanilkovým cukrem. Z bílků ušleháme za postupného…
Do 5 rozklepnutých vajec přidáme na kostičky nakrájenou Heru. Utřeme do hlaka a přidáme vanilkový cukr společně s cukr moučkou, které vmícháme do již připraveného…
Nevíte jak využít uvařené vepřové maso? Což takhle zkusit připravit domácí vymazlenou huspeninu? Stačí sáček želatiny, trochu zeleniny a dochutit nálev. S čerstvým…
Máte chuť na svěží ovocný dezert? Vyzkoušejte tyto řezy, které si oblíbíte díky skvělému vzhledu i chuti. Tvoří je piškotové těsto, jednoduchý krém z vanilkového pudinku…
Malakoff je francouzský nepečený dezert pocházející z 19. století. Jedná se o velice jemný dort skládající se ze šlehačkového krému, cukrářských piškotů a čerstvých…
Naporcované kuře a skelety uvaříme s kořením a cibulí do měkka. Vody dáváme jen tak, aby maso lehce ponořené. Měkké maso obereme a nakrájíme. Kůže a kosti dáme pryč…
Křehké máslové těsto ve spojení s pudinkovým krémem a čerstvým ovocem je lahodnou kombinací chutí pro každou sešlost. Tyto košíčky jsou skvělé nejen s čerstvým ovocem…
Jablečný dortík je nepečený dezert, který spojuje svěžest šťavnatých jablek s jemnou a voňavou skořicovou pěnou. Tento lehký a lahodný dortík je perfektní volbou pro ty,…
Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny. Poté přidáváme mléko, olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme kakao. Směs vylijeme do vymazaného a…
Jak nápaditě a chutně pohostit své hosty? Co třeba vaječnou tlačenkou, jež v sobě ukrývá celá vejce, která na řezu vykouzlí strukturu jarního slunce. A zejména po…
Pokud byste se rádi blýskli parádním moučníkem po obědě, nebo před přáteli u společné oslavy, můžeme doporučit k vyzkoušení tuto lahodně jemnou pěnu ve skleničce, plnou…
Pokud byste se rádi blýskli parádním moučníkem po obědě, nebo před přáteli u společné oslavy, můžeme doporučit k vyzkoušení tuto lahodně jemnou pěnu ve skleničce, plnou…
Celá vejce lehce prošleháme a přidáme stevii, cukr a koření. Zapracujeme změklé máslo a pak už jen přisypeme ořechy a nakonec mouku. Směs natlačíme do košíčků, které…
Mango a čokoláda, to je u nás netradiční spojení. Vyzkoušejte tento skvělý dort plný lahodné čokolády, osvěžujícího manga a sametového krému z Mascarpone a zakysané…
Víkendový moučník vždy potěší celou rodinu? Vyzkoušejte jednoduchý a lehký dortík s ovocem a želatinou. Nadýchaný piškot s krémem plným tvarohu a s oblíbeným ovocem…