Ořechy s krémem z Mila oplatek
Recept ještě nebyl hodnocenŘíkáte si, jaké cukroví jste ještě na Vánoce neměli? Hledáte sladkou tečku na Váš velký den a nebo se v rodině slaví kulatiny? Zkuste výborné oříšky plněné krémem z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Říkáte si, jaké cukroví jste ještě na Vánoce neměli? Hledáte sladkou tečku na Váš velký den a nebo se v rodině slaví kulatiny? Zkuste výborné oříšky plněné krémem z…
Domácí je domácí a zpravidla udělá dojem. To platí i o těchto bulkách na hamburgery. Jsou nadýchané a vláčné. Před samotným kompletováním se zeleninou a masem je můžeme…
Droždí rozdrobíme do misky, zasypeme lžičkou cukru a mícháme, než se rozpustí. Pak zalijeme cca 10 lžícemi teplého mléka, zasypeme lžící mouky a dáme na 10-15 min na…
S těstem mi pomohla pekárna, ale lze i klasicky: Droždí a cukr rozmícháme na kašičku, přidáme vlažné mléko, žloutky, kůru, vanilkový cukr a mouku promíchanou se solí.…
Na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme na suché pánvi a když pustí tuk, přidáme na kostičky nakrájené rohlíky a za stálého míchání je osmahneme. Mouku nasypeme do…
Zhruba 350 ml mléka s cukrem dáme hřát, mezitím ve zbytku mléka rozšleháme žloutky se škrobem. Za stálého míchání nebo prošlehávaní metličkou vlijeme do horkého mléka a…
Někdo to rád křupavé. Pokud i Vy patříte k milovníkům takového cukroví, vyzkoušejte tento recept na báječné suchárky. Jejich příprava je snadná, nenáročná a pochutná si…
Cuketu upotřebíte i při pečení moučníků, které budou krásně vláčné. Z jedné dávky těsta můžete připravit dva záviny, jeden plněný makovou náplní a druhý jablečnou náplní…
Biskupské hvězdičky jsou velice dobré jak samotné, tak slepované krémem či marmeládou. Rozinky společně s kandovaným ovocem dodají těstu zvláštní, příjemnou ovocnou…
Košíčky v různých podobách patří mezi oblíbené druhy cukroví na nejednom svátečním stole. A spojení křehkého těsta, vaječného koňaku, máslového krému a čokolády, jsou…
Do mísy prosejeme mouku,osolíme, nastrouháme máslo a přidáme zakysanou smetanu. Vytvoříme těsto, zabalíme do fólie a dáme do chladna nejméně na 3 hodiny, ale čím déle,…
Středně velký plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Můžeme ale pouze plech vyložit papírem na pečení. V dostatečném předstihu zapneme troubu a necháme ji vyhřát…
Křehké škvarkové placky provoní vaši kuchyni a přímo lákají k ochutnání. Připravíme je z kynutého těsta, do kterého přidáme sádlo, zakysanou smetanu a zahřáté škvarky.…
Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme hladké těsto. Odložíme ho na chvíli do chladu.Jablka na náplň oloupeme, vyřízneme jádřince a nakrájíme je na kostičky…
Mazanec je jeden z tradičních symbolů Velikonoc a neměl by tedy na stole chybět. Pokud však nejste zrovna příznivci sladkého pečiva, připravte si podle tohoto receptu…
Milovníci čokolády zbystřete. Jestli chcete na Vánoce připravit cukroví, plné této sladké dobroty, pak vaše volba je jasná. Košíčky plněné čokoládovým krémem a polevou…
Komu se nechce čekat na kynutí těsta na mazanec, má možnost upéct tvarohovou verzi. Díky tvarohu je těsto kypré, voní po citronu a je plné rozinek. Ze zadělaného těsta…
Milovníci čokolády zbystřete. Jestli chcete na Vánoce připravit cukroví, plné této sladké dobroty, pak vaše volba je jasná. Košíčky plněné čokoládovým krémem a polevou…
Výborné ořechové čtverečky se slaným karamelem a čokoládovou polevou na povrchu, se díky křehkému těstu v ústech krásně rozplynou, ale sladká chuť zůstane ještě chvíli…
Mouku prosejeme na vál. Přidáme tvaroh, žloutky a všechny zbývající suroviny. Zpracujeme hladké, nelepivé těsto.Těsto rozdělíme na poloviny a vyválíme na tenký plát.…
Výborné kakaové řezy, které jsou vytuněné lahodným našlehaným žloutkovým krémem. Budou se hodit k nedělní kávě, nebo při posezení s přáteli. Udělejte si hodinku čas a…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení
Královské chutě: Britský král Karel III. jí skromně, rád sbírá houby a chutná mu úplně obyčejné rizoto s hříbky
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí