Národní soutěž Vinař roku 2025 zná svého vítěze: Vinařství Volařík pochází z Mikulova a dlouhodobě boduje svými bílými víny
Osvěžující domácí limonáda z ovocných pecek chutná dětem i dospělým a nestojí skoro nic, takhle snadno se dělá
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná
9 foto Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
8 foto Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
10 foto Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
8 foto Buchty po ránu: Vynikající arašídové sušenky podle Josefa Maršálka zvládnete upéct jen ze čtyř surovin, navíc bez mouky
5 foto Hodnocení 13× Jak připravit domácí arašídové máslo. Chutná báječně s pečivem i v ovesné kaši
Skořicové šneky s arašídovým máslem: Jemně nadýchané pečivo z kynutého těsta voní skořicí a snadno se připravuje
Arašídové máslo sloužilo dříve k čištění zubů: Dnes je to „denní chleba“ pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě
Sladké křupavé mlsání puppy chow: Základem jednoduché americké svačinky jsou cereálie, čokoláda a arašídové máslo
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský
Legendární americký sendvič s arašídovým máslem a džemem: Takhle vylepšený banány jej miloval i král rock´n´rollu Elvis Presley
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku