Suroviny pro 40
40
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 992 kJ / 1 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,01 g |
| Tuky | 55,88 g |
| Vláknina | 23,86 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 3,64 g |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 172,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vločky smícháme se skořicí a sodou. Poté přidáme arašídové máslo, rozpuštěný med a dle potřeby mléko. Těsto by se nemělo lepit. Tvoříme z něj kuličky, které dáváme na pečící papír a do každé vmáčkneme arašíd. Pečeme na 170°C 10 minut.
Zveřejněno 25. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Arašídové penízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4jmk
Moje poznámka
Arašídové penízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4jmk
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 1 hodinou
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 11 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 1 hodinou
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 1 hodinou
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 2 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 4 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 5 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 7 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept ovesne penizky,
arasidov mouka recepty,
přidáme arašidové máslo,
kulicky z arasidového masla,
cukroví penízky,
cukroví z arašídového másla,
aradidovr bombicky,
arasidove kuličky
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
máslo arašídové,
med,
mléko,
skořice,
soda jedlá,
arašídy
Komentáře (2)