Výlovy rybníků 2025: Pro čerstvé ryby, na kapří hranolky nebo rybí polévku se můžete vydat nejen na Třeboňsko
Za jedno pivo 400 Kč? Na Oktoberfest do Mnichova letos až po výplatě, tři stovky dáte za vodu a 145 Kč za preclík
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť
Bavorské dampfnudeln: Úžasné sladké bochánky jsou nadýchané jako peříčko, nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou
Recepty na tři speciality z Oktoberfestu: Sýrová pomazánka obatzda, sýrové špecle i bramborový salát chutnají skvěle
Originální bavorská sekaná je jemná jako salám, lehkou pikantnost dodá zázvor a šťavnatost zajistí ledová tříšť
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule
Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 250 min