Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Baudyho boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2021 19:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 574 kJ / 376 kcal
Bílkoviny14,92 g
Tuky4,01 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy56,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí hlávkové, petržel, mrkev, rajče cherry, celer, bobkový list, brambory, koření nové koření, bujón, sádlo, cibule, sůl, pepř, petrželka, řepa červená, mouka hladká, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Baudyho boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/10rR