Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
Znáte kotrč? Nádherně voní lesem a v této syté dršťkovce, která potěší hlavně vegetariány, báječně křupe
Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Video Hodnocení 14× Jak uvařit dršťkovou polévku? Tradiční polévka, která má své příznivce i odpůrce
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné: Varianta klasické polévky nadchne i odpůrce originálu, její chuť je jemná a lahodná
13 foto Deset levných polévek, které zasytí i zahřejí: Čočková s klobáskou, hrstková nebo zelňačka přijdou vhod
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte
Hodnocení 11× 7 houbových polévek: Pochutnejte si na nejlepší kulajdě, bramboračce či falešné dršťkové
4 foto Hodnocení 69× 4 druhy polévek z lesních hub: Kulajdu, falešnou dršťkovou nebo bramboračku si zamilujete
6 foto Hodnocení 42× Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Levné a zdravé vaření: Z hlívy ústřičné můžeme připravit výtečnou polévku, voňavé rizoto i vegetariánský guláš
Hodnocení 98× Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Maďarská delikatesa: Dršťky na paprice voní slaninou a chutnají jako vylepšený guláš. Po tomhle jídle se jen zapráší!
Rumunská dršťková polévka: Originální chuť jí dodává vývar a smetana. Čím ještě se liší od české verze?
Skladujeme cukroví: Linecké do plechové krabice, perníčky do papírové, a aby byly vláčné, přidáme k nim jednu ingredienci
26 foto Když láska prochází Mírákem: Antonín si v Praze bral Ludmilu, rozdávaly se koláčky a víno teklo proudem
Špaldový závin s jablky a zavařeninou posyp. cukrem a skořicí Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 k.radulka 120 min