Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
9 foto Hodnocení 47× Ragú se podobá guláši, ale guláš to není. Znáte dušenou směs masa a zeleniny?
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí