Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
Jak pěstovat cuketu ze semínek? Nenáročná rostlina vyžaduje jen pravidelnou zálivku, odmění se bohatou úrodou
Jednoduchá pudinková buchta je úžasně nadýchaná, voní vanilkou a při jejím pečení se obejdete i bez mouky
9 foto Hodnocení 46× Ragú se podobá guláši, ale guláš to není. Znáte dušenou směs masa a zeleniny?
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
Pohár s banánem a čokoládou nezevšední. Mleté oříšky a strouhaná čokoláda na dně sklenice dodají jiný rozměr chuti
Drožďová pomazánka jako dokonalá zdravá pochoutka: Chuť vylepší kromě cibule i salám a jedna obyčejná surovina
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák