Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
Moje poznámka
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 5 minutami
Řecká musaka
misula29 před 1 hodinou
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 4 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 5 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 6 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 7 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 10 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 22 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 22 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 22 hodinami
Tématické fráze:
francouzská polévka,
francouzská polévka recept,
francouzská cibulka,
bylinkova polevka,
bílá polévka s francouzskou zeleninou,
bylinkova zdrava zelena polevka,
francouzská celerová polévka,
polévka ze salátové okurky,
nocky do francouzske polevky,
francouzské recepty,
francouzská bílá polévka,
bylinková palačinka do polévky,
kremova bylinkova polevka,
francouzska cibulda,
francouskà cibulka,
zeleniniva polevka s bylinkovo vajecnou jiskou,
francouzská jarni polévka,
francouzská cibulka recept,
francouzské vařené maso v polévce,
francouzská jarni polévka recept
Suroviny:
okurka salátová,
brambory,
cibule šalotka,
mangold,
šťovík,
petrželka,
list celerový,
cibulka jarní,
česnek,
máslo,
vývar zeleninový,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
Hezky připravená polévečka