Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 93,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 47,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.
Krok 2: Smetanu ušleháme, přidáme strouhaný tvrdý sýr a promícháme. Směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s bramborami. Osolíme, opepříme.
Krok 3: K polévce podáváme malé, na másle osmažené toasty.
Zveřejněno 25. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
Moje poznámka
Francouzská bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8J5j
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
francouzská bramborová polévka
Suroviny:
brambory,
sýr tvrdý,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
veka,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.