Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
6 foto Jana Paulová se v Prostřeno! nechce zabydlovat: Sama nejraději vaří rychlovky a tvrdí, že si zatím nikdo nestěžoval
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
15 foto Martin Zounar zjistil, jak zhubnout a netrápit se u toho: Strava je základ, 10 kg už mám dole, říká populární herec
Vánoce Jana Čenského: Bezpodmínečně musím mít kapra, rybí polévku a aspoň patnáct druhů cukroví, říká populární herec
Herec Pavel Nový prozradil, proč nesmí vařit, když je doma manželka, i co přidává do rajské omáčky, aby byla vynikající
19 foto Jana Boušková v roce 2012 v Prostřeno! nadchla hosty plněnými hermelíny: Recept na lahůdku zvládne každý
56 foto Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku
8 foto Pavel Nový vzpomíná na své vaření na vojně: Kradli jsme slepice a dělali je na paprice, směje se slavný herec
6 foto Martin Zounar poradil, jak zabojovat s váhou, sám shodil 25 kilo: Když to nebaví hlavu, nezhubnete nic, říká herec
17 foto V bábovce Václava Kopty nechybí ořechy ani poleva: Je tak skvělá, že ji většinou sním celou sám, říká herec a moderátor
17 foto Herec Václav Kopta: Nemusím restaurace, kde dostanete 16 miniaturních chodů, radši se zakousnu do pořádného řízku
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka
Mayové měli na talíři opice, psy či jaguáry, byli ale i zdatní včelaři. Med získávali od speciálního druhu včel bez žihadel
6 foto Retro okénko: Bonbony Slavia stávaly kdysi 3 Kčs. Již více než šedesát let si na nich pochutnávají nejen fanoušci fotbalu