Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
9 foto Hodnocení 30× Jak dlouho péct housky, aby se nevysušily? Vyzkoušejte rady pro začínající pekaře
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky
Křupavé a chutné houstičky podle babičky jsou krásně nadýchané a vláčné, při pečení stačí použít jeden osvědčený trik
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
5 foto Hodnocení 27× Jak urychlit a zefektivnit pletení housek? S naší vychytávkou bude rychle hotovo
Sekaná v housce aneb český fastfood nejen na výlety: Klasiku z bufáčů si můžeme levněji a lépe připravit i doma
Hodnocení 122× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky
5 foto Hodnocení 35× Jak připravit burger z mletého masa? Tuto pochoutku připravíme na pánvi nebo na grilu
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Hodnocení 8× Časté chyby při přípravě hamburgerů: Záleží nejen na kvalitních surovinách, ale i na správném pečení
Jak na křupavé a chutné houstičky podle babičky? Vláčnost zajistí sádlo a podle jednoduchého receptu to zvládne každý
Královské chutě: Britský král Karel III. jí skromně, rád sbírá houby a chutná mu úplně obyčejné rizoto s hříbky