Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
9 foto Hodnocení 32× Jak dlouho péct housky, aby se nevysušily? Vyzkoušejte rady pro začínající pekaře
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky
Křupavé a chutné houstičky podle babičky jsou krásně nadýchané a vláčné, při pečení stačí použít jeden osvědčený trik
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
5 foto Hodnocení 28× Jak urychlit a zefektivnit pletení housek? S naší vychytávkou bude rychle hotovo
Sekaná v housce aneb český fastfood nejen na výlety: Klasiku z bufáčů si můžeme levněji a lépe připravit i doma
Hodnocení 131× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky
5 foto Hodnocení 51× Jak připravit burger z mletého masa? Tuto pochoutku připravíme na pánvi nebo na grilu
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Hodnocení 8× Časté chyby při přípravě hamburgerů: Záleží nejen na kvalitních surovinách, ale i na správném pečení
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!