KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
9 foto Hodnocení 31× Jak dlouho péct housky, aby se nevysušily? Vyzkoušejte rady pro začínající pekaře
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky
Křupavé a chutné houstičky podle babičky jsou krásně nadýchané a vláčné, při pečení stačí použít jeden osvědčený trik
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
5 foto Hodnocení 28× Jak urychlit a zefektivnit pletení housek? S naší vychytávkou bude rychle hotovo
Sekaná v housce aneb český fastfood nejen na výlety: Klasiku z bufáčů si můžeme levněji a lépe připravit i doma
Hodnocení 131× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky
5 foto Hodnocení 46× Jak připravit burger z mletého masa? Tuto pochoutku připravíme na pánvi nebo na grilu
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Hodnocení 8× Časté chyby při přípravě hamburgerů: Záleží nejen na kvalitních surovinách, ale i na správném pečení
Jak na křupavé a chutné houstičky podle babičky? Vláčnost zajistí sádlo a podle jednoduchého receptu to zvládne každý
19 foto Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici