Smaženka stareho haviřa podle Ostravskeho Gastrošefa: Tvarůžky i pálivá omáčka promění klasiku v silný zážitek
Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
7 foto Hodnocení 1× Kompot z hrnce: Spotřebujeme zbytky ovoce a ještě získáme spoustu sladké šťávy
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Hodnocení 11× Jak napravit nejčastější chyby při vaření pokrmů. Co dělat, když jsme jídlo přesolili, překyselili nebo se začíná připalovat
Hodnocení 56× Jak nepřipálit mléko? Už naše babičky si uměly poradit v každé situaci a z jejich moudrosti se můžeme učit i my
Hodnocení 80× Jak zavářet v obyčejném hrnci. Jednoduché zaváření zvládnou snadno i začátečníci. Potřebujeme jen hrnec a utěrku
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní
15 foto Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!
19 foto Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Rajská omáčka s karbanátkem: Oblíbené jídlo v jednodušší a rychlejší variantě se šťavnatým a měkoučkým masem