Legendární ruská vejce proslavil kdysi automat Koruna. Tahle retro svačinka chutná podle receptu ČSN božsky dodnes
KVÍZ: Máte rádi chlebíčky? Víte, na které patří máslo nebo co je slavný Henry? Otestujte si své znalosti
7 foto Hodnocení 2× Kompot z hrnce: Spotřebujeme zbytky ovoce a ještě získáme spoustu sladké šťávy
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Hodnocení 11× Jak napravit nejčastější chyby při vaření pokrmů. Co dělat, když jsme jídlo přesolili, překyselili nebo se začíná připalovat
Hodnocení 58× Jak nepřipálit mléko? Už naše babičky si uměly poradit v každé situaci a z jejich moudrosti se můžeme učit i my
Hodnocení 85× Jak zavářet v obyčejném hrnci. Jednoduché zaváření zvládnou snadno i začátečníci. Potřebujeme jen hrnec a utěrku
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní
15 foto Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Těstoviny s uzeným masem a kysaným zelím: Netradiční kombinace překvapí skvělou chutí, hotová je za pár minut