Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Hodnocení 11× Jak napravit nejčastější chyby při vaření pokrmů. Co dělat, když jsme jídlo přesolili, překyselili nebo se začíná připalovat
Hodnocení 52× Jak nepřipálit mléko? Už naše babičky si uměly poradit v každé situaci a z jejich moudrosti se můžeme učit i my
Hodnocení 57× Jak zavářet v obyčejném hrnci. Jednoduché zaváření zvládnou snadno i začátečníci. Potřebujeme jen hrnec a utěrku
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní
15 foto Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání