Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny (mandarinky i se šťávou) dáme do nádoby, která dobře těsní, nic nemícháme, jen nádobu zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.
Krok 2: Takto připravenou dortovou náplň natřeme na korpus.
Krok 3: Posypeme kakaem nebo čokoládou a můžeme použít i šlehačku na ozdobení.
Zveřejněno 14. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Moje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 3 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 5 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 6 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 9 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Tématické fráze:
hrc hrc buchta,
buchta drc drc,
buchta hrc hrc,
dort hrc hrc,
koláč hrc hrc,
hrc hrc dort,
hrc hrc,
buchta hrc drc,
řezy hrc hrc,
hrc drc,
buchta hrc,
hrc,
buchta hrc-hrc,
koláč hrc,
hrc drc buchta,
hrc hrc koláč,
dort hrc,
hrc dort,
koláč drc drc,
řez hrc hrc
Suroviny:
smetana ke šlehání,
kompot mandarinkový,
créme olé,
těsto piskotové
Komentáře (6)