Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

IvanaS

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 474 kJ /
3 937 kcal
Bílkoviny52,46 g
Tuky214,42 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 447 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy445,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, olej a mléko a vymícháme vařečkou hladké těsto. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme ve středně teplé troubě. Krok 2: Na náplň dáme všechny suroviny do uzavíratelné misky a několikrát intenzivně protřepeme až nám vznikne hustý krém. Krok 3: Upečenou placku rozřízneme na 2 části, na jednu půlku naneseme krém a druhou ho přikryjeme. Nakonec polijeme čokoládovou polevou. Před podáváním necháme ztuhnout v chladničce.

Zveřejněno 2. 7. 2011

Poznámka autorky IvanaS

Recept je od Dr.Oetkera trochu upravený.http://ivanyazdenka.blog.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wngJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wngJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-Kvypadá to pěkně proč to neskusit:yes::yes:+4

Taky se mi moučník líbí:yes: Je použitý třešňový kompot a pár čerstvých třešní na dozdobení na talíři. Nevidím v tom žádný problém v kombinaci se šlehačkou. Půjdou použít i višně. Moc hezké fotky;-):yes:

Pěkný moučník:-p:-K:yes:
A k třešním: v tak malém množství přece nemohou třešně nic způsobit:-O
Jiná věc je sedět hodinu na stromě a potom třesně zapít mlékem:-D

dana: Proč ne? S třešněmi a šlehačkou/tvarohem/zakysanou smetanou jsem už dělala několik moučníků a dopadlo to pokaždé výborně ;-) (a jestli máte na mysli zažívací obtíže, tak taktéž)

Šlehačka s třešněmi není moc dobrý nápad.:-O:-S

Tématické fráze:
třešňová buchta, třešňové moučníky, třešňové recepty, třepací dort creme ole, třesnové buchty, hrk hrk ole, třešnová buchta recept, buchta z creme ole, placka hrk hrk, créme olé, hrkhrkole.cz, hrk hrk olé recepty, hrk-hrk-ole, tresnova placka, rychlá třešňová buchta, třešňová poleva, třešnové řezy, krém olé, rychlý třešňový kompot, olé

Suroviny:
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, vejce, olej, mléko, kompot třešňový, smetana ke šlehání, créme olé, smeta-fix, poleva čokoládová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu