Hrk hrk řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 310 kJ / 4 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,43 g |
Tuky | 144,44 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 631,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2016 22:14
rychlé a výborné
27. 1. 2014 11:54
díky tomu to pudinku můžete kombinovat příchutě... jak vanilkový tak čokoládový... a tím třeba i těsto mít naspod tře ba kakaové a nahoře vanilkový pudink.... a naopak.,.. obě možnosti jsou výborné...
27. 1. 2014 11:51
Jarko.N, přesně tak jak říká casinbo a jak je uvedenou v receptu, jedná se o puding od Dr. oetkera který se nevaří...když se smíchá se šlehačkou a štávou z ovoce tak se to propojí.... tím je vlasně pointa toho to receptu, nádoba nemusí být speciáloní... stačí jakaákoliv která se dá zavřít... bud mísa s víkem nebo třeba plastová krabička na jídlo...
25. 1. 2014 00:21
JARKA N.:
"1 puding bez vaření Dr. Oetker"
Ano, je to klasický pudink bez vaření, který se opravdu nevaří a zahušťuje už zastudena
"1 puding bez vaření Dr. Oetker"
Ano, je to klasický pudink bez vaření, který se opravdu nevaří a zahušťuje už zastudena
24. 1. 2014 23:10
PROSÍM VÁS, TEN PUDING SE POUŽÍVÁ KLASICKÝ, JEN SE PROSTĚ NAVAŘÍ, NEBO JE TO NĚJAKÝ SPECIÁLNÍ ? DĚKUJI.
15. 6. 2013 13:54
mijuju řezy hrk hrk je to rychle hotové a dobré
recept mám taky z top receptů a s mamkou je často
pečeme.Mockrát děkuji za info.
recept mám taky z top receptů a s mamkou je často
pečeme.Mockrát děkuji za info.
6. 2. 2012 12:50
Pajaja: tak, jak píšeš - ztuhnutí krému způsobí sypký pudinkový prášek bez vaření. Je to jedno, v čem to zamícháš, já to dělám třeba jen v míse metličkou, ale rychle, aby se z toho pudinkového prášku neudělaly žmolky a stejnoměrně se rozmíchal s ostatními surovinami.
6. 2. 2012 12:28
To jako párkrát zatřesu se směsí na krém v uzavíratelné nádobě (jakékoliv? nebo nějaká speciální?) a krém bude hotový? Děkuji za odpověď
20. 11. 2011 16:36
Zrovna dělám tyhle řezy už podruhé a nemůžu si je vynachválit . Dávám deset bodů
23. 4. 2011 12:52
Nejlepší co sem kdy měl, fakt super ..
24. 1. 2011 09:07
JarkoB., posílám pár fotek a boďku č. 6. Řezy jsem dělala dle receptu, jen jsem část těsta obarvila kakaem a plát jsem ještě prokrojila a promazala jsem ho polovinou krému. Moučník byl snědený na to šup a určitě u nás nebyl naposledy.
1. 6. 2010 06:05
Jenny, děkuji .
31. 5. 2010 17:04
taky tě vícu... za recept bod...
28. 5. 2010 15:15
Taky vitam, jsem tu kratce a taky se mi to stalo. Uz si snazim davat pozor. Posilam bodika
28. 5. 2010 15:10
Jarka.B vítám tě plusíkem, abys neřekla, že jsme škarohlídi. Moučník tady sice je, ale jsi nová, takže se připouští
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 12 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: hrk hrk řezy řezy hrk hrk hrk hrk krém hrk hrk řez hrk hrk zákusek hrk hrk krém hrk hrk řezy šup šup hrkhrk rezy řezy hrkhrk nejlepší řezy řezy hrk krém šup šup nejlepší řezy recepty hrk řezy hrk hrk řez šup šup řezy nejlepší krémové řezy hrk hrk hrk řezy recept
Suroviny: mouka hladká, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, pudink bez vaření, mandarinky, poleva čokoládová
Hrk hrk řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPoV
18 názorů