Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
6 foto Hodnocení 1× Zbylé knedlíky se dají zmrazit. Co však s několika plátky, které už nikdo nechce?
8 foto Hodnocení 4× Co se zbylým tvrdým nebo smetanovým sýrem: I malý kousek stačí pro celou rodinu
6 foto Hodnocení 3× Co se zbylou rýží od oběda? Řešení je prosté, připravíme z ní další chutné jídlo
9 foto Hodnocení 14× Zbylé těstoviny, které už nikdo nechce, mohou být základem dalšího chutného jídla
7 foto Hodnocení 13× Zbyla vám bramborová kaše od oběda? Poradíme, jak ji v kuchyni snadno využít
11 foto Hodnocení 3× Zbylé uzeniny nemusí skončit v psí misce. Jistě pro ně najdeme lepší využití
12 foto Hodnocení 2× Zbývá vám kousek sýra? Poradíme, kam ho upotřebit, abyste předešli jeho vyhození
8 foto Hodnocení 3× Jak zpracovat zbytky piškotového těsta? Z odřezků a drobků připravíme další dobroty
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat masový koláč? Poradíme s postupem přípravy jídla, které chutná i studené
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
6 foto Hodnocení 5× Zůstaly vám po pečení syrové vaječné bílky? Připravte si z nich lahodnou pomazánku
Knedlík ve vajíčku je skvělou příležitostí, jak využít zbytky. Stačí jen tři ingredience a pár užitečných rad na vylepšení
Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
14 foto Hodnocení 30× Jak využít mrkvovou nať? 5 důvodů, proč ji nevyhazovat, ale dál zužitkovat
10 foto Hodnocení 1× Využití zbytků jídla: Nadbytek potravin neznamená popelnici, ale další chutné pokrmy
Sedlácká bída: Obyčejné jídlo z různých zbytků „co dům dal“ luxusně chutná a typickou vůni mu dodá aromatický libeček
John Kennedy nebyl žádný velký jedlík, na večeři někdy zapomněl, miloval polévky a nikdy si neodepřel novoanglickou ze škeblí
10 foto Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář