Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
10 foto Hodnocení 211× Máte hodně černého rybízu nebo josty a nevíte, jak ovoce upotřebit? Poradíme
Hodnocení 20× Jak vypěstovat sazenice josty? Zvládnete to snadno, vhodný čas na řízkování právě začíná
Hodnocení 47× Josta na zahradě: Tento kříženec angreštu a černého rybízu potřebuje dostatek prostoru. Využití je obdobné
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
20 foto Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
10 foto Bramborové taštičky s povidly podle Josefa Maršálka: Voní perníkem a rumem a vrátí nás do vzpomínek na léto u babičky