7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni
Zasmažená kmínová polévka: Sytá a voňavá polévka ze surovin, které máte běžně doma, je jednoduchá a na stole je do půl hodiny
5 foto Hodnocení 334× Proč se vaří brambory s kmínem? Mnozí kmín k bramborám přidávají, ale ani nevědí proč
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou: Výborná polévka našich babiček potěší chuťové pohárky, je snadná a rychlá
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
3 foto Hodnocení 105× Jak udělat houbovou smaženici? Jednoduché jídlo z hub miluje snad každý houbař
5 foto Hodnocení 200× Jak připravit bedly na kmíně? Stačí jen pár surovin a houbová pochoutka je na světě
11 foto Hodnocení 86× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny
Holka u plotny radí: Domácí Lipánek jen ze tří ingrediencí připravíte do 5 minut a zachutná úplně všem