Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
To chce klid! Rozhoupaný žaludek, účinky tučného jídla a alkoholu a silné emoce zklidní lehká polévka. Hotová je hned
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni
Zasmažená kmínová polévka: Sytá a voňavá polévka ze surovin, které máte běžně doma, je jednoduchá a na stole je do půl hodiny
5 foto Hodnocení 334× Proč se vaří brambory s kmínem? Mnozí kmín k bramborám přidávají, ale ani nevědí proč
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou: Výborná polévka našich babiček potěší chuťové pohárky, je snadná a rychlá
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
3 foto Hodnocení 106× Jak udělat houbovou smaženici? Jednoduché jídlo z hub miluje snad každý houbař
5 foto Hodnocení 201× Jak připravit bedly na kmíně? Stačí jen pár surovin a houbová pochoutka je na světě
11 foto Hodnocení 91× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny
Hannibalovy vojáky zachraňovaly kaše a uloupené potraviny. Nad Římem nezvítězili i kvůli nedostatečnému zásobování
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané