Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
8 foto Hodnocení 29× Jak dlouho dopředu péct korpus na dort? Vychladlý piškot je pevný a lépe se zdobí
5 foto Hodnocení 1× Čím zvlhčit piškotové těsto a korpusy? Záleží na druhu moučníku a chuti tekutiny
7 foto Hodnocení 3× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
6 foto Hodnocení 25× Jak udělat, aby byl dort rovný? Korpus se tvaruje při pečení i po vyndání z trouby
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
5 foto Hodnocení 76× Čím zvlhčit korpus na dort? Sirup nebo likér zachrání a ochutí suchý piškot
8 foto Hodnocení 6× Korpusy z mrazáku: Moučníky jsou půl hodiny po rozmražení a ozdobení na stole
Video Hodnocení 110× Nadýchaný piškotový korpus je maturitou každého začínajícího kuchaře a cukráře
Hodnocení 14× Ořechový dort patří k svátečním a dražším moučníkům, které ale zvládnou i začátečníci
7 foto Dort ve tvaru medvídka nadchne hlavně děti a milovníky medvědů. Zdobený kakaovým krémem krásně vypadá a báječně chutná
11 foto Peče celá země: Jak připravit dokonalý slaný dort? Podle těchto tipů jej zvládne každý, stačí jen toustový chléb a trocha fantazie
4 foto Hodnocení 3× Polotovary ve sladkém pečení: Stačí je naplnit, ozdobit a zákusky jsou hotové
4 foto Hodnocení 52× Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
4 foto Hodnocení 11× Čím vylepšit piškotové těsto: Použijte čokoládu, ořechy nebo rum a výsledek bude dokonalý
9 foto Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná
Skromné vaření: Znáte kocmrdu? Levný staročeský pokrm z brambor překvapí úžasnou chutí. A vyjde jen na pár korun
Holka u plotny vaří: Rychlé tvarohové knedlíky s meruňkami polité máslem a sypané perníkem chutnají skvěle