Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení 1× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
6 foto Hodnocení 18× Jak udělat, aby byl dort rovný? Korpus se tvaruje při pečení i po vyndání z trouby
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
5 foto Hodnocení 45× Čím zvlhčit korpus na dort? Sirup nebo likér zachrání a ochutí suchý piškot
8 foto Hodnocení 3× Korpusy z mrazáku: Moučníky jsou půl hodiny po rozmražení a ozdobení na stole
Video Hodnocení 78× Nadýchaný piškotový korpus je maturitou každého začínajícího kuchaře a cukráře
Hodnocení 13× Ořechový dort patří k svátečním a dražším moučníkům, které ale zvládnou i začátečníci
7 foto Dort ve tvaru medvídka nadchne hlavně děti a milovníky medvědů. Zdobený kakaovým krémem krásně vypadá a báječně chutná
11 foto Peče celá země: Jak připravit dokonalý slaný dort? Podle těchto tipů jej zvládne každý, stačí jen toustový chléb a trocha fantazie
4 foto Hodnocení 2× Polotovary ve sladkém pečení: Stačí je naplnit, ozdobit a zákusky jsou hotové
4 foto Hodnocení 48× Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
4 foto Hodnocení 10× Čím vylepšit piškotové těsto: Použijte čokoládu, ořechy nebo rum a výsledek bude dokonalý
9 foto Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede
Cuketové zelí podle Jaroslava Sapíka máte hotové za pár minut: Nešetřete kmínem, radí slavný šéfkuchař