Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
8 foto Hodnocení 26× Jak dlouho dopředu péct korpus na dort? Vychladlý piškot je pevný a lépe se zdobí
5 foto Hodnocení 1× Čím zvlhčit piškotové těsto a korpusy? Záleží na druhu moučníku a chuti tekutiny
7 foto Hodnocení 3× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
6 foto Hodnocení 23× Jak udělat, aby byl dort rovný? Korpus se tvaruje při pečení i po vyndání z trouby
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
5 foto Hodnocení 69× Čím zvlhčit korpus na dort? Sirup nebo likér zachrání a ochutí suchý piškot
8 foto Hodnocení 6× Korpusy z mrazáku: Moučníky jsou půl hodiny po rozmražení a ozdobení na stole
Video Hodnocení 106× Nadýchaný piškotový korpus je maturitou každého začínajícího kuchaře a cukráře
Hodnocení 14× Ořechový dort patří k svátečním a dražším moučníkům, které ale zvládnou i začátečníci
7 foto Dort ve tvaru medvídka nadchne hlavně děti a milovníky medvědů. Zdobený kakaovým krémem krásně vypadá a báječně chutná
11 foto Peče celá země: Jak připravit dokonalý slaný dort? Podle těchto tipů jej zvládne každý, stačí jen toustový chléb a trocha fantazie
4 foto Hodnocení 2× Polotovary ve sladkém pečení: Stačí je naplnit, ozdobit a zákusky jsou hotové
4 foto Hodnocení 51× Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
4 foto Hodnocení 10× Čím vylepšit piškotové těsto: Použijte čokoládu, ořechy nebo rum a výsledek bude dokonalý
9 foto Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná
Jak správně vyklopit bábovku? Využijte osvědčené fígle, aby se bábovka nepřilepila na formu a vypadala lákavě
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník