Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
7 foto Hodnocení 3× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
Video Hodnocení 3× Léto u babičky a chudáček králík na česneku: Hlad dokáže zvítězit na plné čáře
Video Prázdniny u babičky: Pečený králík připravený podle tradičního receptu je báječně šťavnatý a nádherně voní česnekem
12 foto Hodnocení 2× Pochoutky z králičího masa: Králíka si můžete připravit na nespočet způsobů
7 foto Hodnocení 14× Jak dlouho péct králíka v troubě? O šťavnatosti masa rozhoduje správná teplota
Zlata Adamovská přiznává, že vaření nevyhledává: Králíka podle maminčina receptu ale připravuji ráda, říká herečka
6 foto Hodnocení 17× Králík na smetaně po staročesku: Připravte si tradiční lahůdku české kuchyně
Jak správně upéct králíka? Na pekáči je nejlepší půlroční zvíře. Díky těmto tipům bude maso krásně šťavnaté a křehké
19 foto Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
Holka u plotny radí: Kuličky z Lotus sušenek jsou připravené raz dva a stejně tak rychle budou mizet ze stolu