Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník
Hodnocení 1× 7 bylinkových receptů: Čerstvě utržené voňavé bylinky dodají vašim jídlům tu správnou chuť
10 foto Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu
Hodnocení 27× Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Hodnocení 12× 7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
8 foto Josef Maršálek vykouzlil úžasné banánové lívance jen ze čtyř ingrediencí: Nebojte se použít troubu, radí slavný cukrář
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek