Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Video Hodnocení 8× Skládaný hotdog z hovězího vypadá i chutná báječně. Zkuste ho podle videonávodu
Hodnocení 17× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Hodnocení 15× Jak uskladnit petrželovou nať. Uchovejte si zásoby petrželky na dochucování pokrmů
Hodnocení 59× Jak připravit petrželové pesto. Skvěle se hodí k dochucení těstovin, masa či grilovaných pochoutek
Hodnocení 12× Jak zamrazit petrželovou nať? Nejjednodušší způsob uskladnění aromatických bylinek se vyplatí
Hodnocení 12× Jak sušit petrželovou nať. Uchovejte si její příjemnou chuť i do chladných zimních dnů
Hodnocení 1× 7 bylinkových receptů: Čerstvě utržené voňavé bylinky dodají vašim jídlům tu správnou chuť
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem: Kouzlo báječné chuti a vůně sladké omáčky je ve vanilkovém lusku a husté smetaně
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Retro vaření s Kristinou: Víte, že Den dětí se slaví dvakrát ročně? Nahlédněte s námi do historie a upečte na oslavu tenhle dort!