Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení 17× Čím potírat koláče po upečení? Vsaďte na osvědčenou klasiku nejen pro jemné okraje
Rumové koule jsou nádherně šťavnaté díky rozinkám. A drobnými úpravami z nich vykouzlíme hned několik druhů cukroví
7 foto Hodnocení 28× Jak připravit nepečené cukroví s rumem? Jednodušší dobroty opravdu nenajdete
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Měsíčky z kakaového těsta s rumovou polevou jsou krásně vláčné, mají výrazné aroma a stačí je připravit týden před Vánoci
4 foto Retro okénko: Rum tuzemák stál 50 Kčs za půllitr. Nejslavnější byl s plachetnicí. Sehnat se dá stále, jen se mu nesmí říkat rum
Video Hodnocení 11× Jak připravit punč? Tento horký nápoj má opojnou vůni díky koření, vínu a rumu
Koláčové dobroty od Marcely: Vynikající kynuté koláčky se švestkami podle jejího receptu a rad upečete hravě
Ovoce v rumu: Švestky v alkoholu skvěle ochutí různé dezerty, na přípravu stačí jen tři ingredience a správná doba uskladnění
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník
6 foto Hodnocení 15× Proč se namáčí rozinky v rumu? Budou příjemně měkké a provoní řadu moučníků
Rumové kuličky: Nepečené vláčné cukroví s rozinkami se rozplývá na jazyku a díky různému obalení hned máte víc druhů
5 foto Hodnocení 23× Nepečené kuličky: Jak na ně? Využít lze zbylé suroviny z přípravy jiného cukroví
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée