Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Sedmikrásky si můžete vychutnat jako jedlou ozdobu na dezertu či v polévce. Mladé listy osvěží pomazánky
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Hodnocení 25× Jak uvařit sirup nebo med ze sedmikrásek. Máme pro vás další specialitu našich babiček
4 foto Hodnocení 17× Jak využít sedmikrásky v kuchyni? První jarní bylinky nám příjemně zpestří jídelníček
Hodnocení 7× Jaké bylinky a natě použít do jarní polévky? Užitečné rostliny najdeme na zahradě i ve volné přírodě
Hodnocení 28× Jak používat květy a listy sedmikrásek. Oblíbené sirupy s léčivou silou a jedlé květy na talíři
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 390 min