Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Hodnocení 29× 5 receptů na makovou náplň bez vaření: Oblíbená náplň do buchet a koláčů je vždy jiná
5 foto Hodnocení 78× Jak se dělají zelné placky? Zelňáky chutnají výborně nejen s uzeninou nebo škvarky
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
Hitem letošního podzimu je černý česnek. Fantastické dochucovadlo vylepší pečené maso i obyčejnou smaženici
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Domácí majonéza krok za krokem: S tyčovým mixérem ji vytvoříte dokonale hladkou z čerstvých i vařených vajec
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Zázvorový sirup místo tabletek: Pár kapek do vody jako účinná prevence, v čaji zase zahřeje a pomůže při nachlazení i viróze