Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Hodnocení 19× 5 receptů na makovou náplň bez vaření: Oblíbená náplň do buchet a koláčů je vždy jiná
5 foto Hodnocení 54× Jak se dělají zelné placky? Zelňáky chutnají výborně nejen s uzeninou nebo škvarky
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
Hitem letošního podzimu je černý česnek. Fantastické dochucovadlo vylepší pečené maso i obyčejnou smaženici
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Sendviče s okurkou milovala královna Alžběta II. Podle originálního receptu musí nejdřív okurka pustit vodu, pak se ochutí mátou
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
Kuřecí prsa v jogurtu s bramborou, pečenou v alobalu Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 veronicaskitchencz 60 min