Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
4 foto Hodnocení 1× Nevíte, co s nasbíranými václavkami? Poradíme, na co se tyto houby nejvíce hodí
4 foto Hodnocení 13× 7 receptů s václavkami: Uvařte si polévku, guláš či rizoto a přebytek zavařte
Pikantní ragú z václavek s těstovinami: Levné jídlo, které překvapí výtečnou chutí a snadnou přípravou
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte
Hodnocení 15× Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
4 foto Hodnocení 5× Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Falešná dršťková polévka z václavek: Jednoduché jídlo, na kterém si pochutnají i ti, kteří dršťky odmítají
Jak zavařit václavky: S kořením a zeleninou chutnají výtečně a Jednoduchý postup zvládne podle návodu každý
Hodnocení 38× Když začnou růst václavky, tak na ně vyrazíme rovnou s pořádným košíkem. Jenže co si pak počít s velkým úlovkem?
Hodnocení 18× 7 oblíbených jídel, do kterých zpracujeme václavky. Vyzkoušejte nejlepší recepty, které z hojně rostoucích hub připravujeme
Oblíbená jídla Andreje Babiše: Miluje smažák s tatarkou a neodepře si ani své nejoblíbenější jídlo z mládí