Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
10 foto Hodnocení 35× Frgále jsou tradiční koláče s jednodruhovou náplní, posypané máslovou drobenkou
5 foto Hodnocení 12× Valašské frgále: Víme, jak připravit krajovou specialitu v podobě velkých koláčů
5 foto Hodnocení 1× Co ochutnat ve Zlíně? Přinášíme malého gastronomického průvodce Baťovým městem
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
8 foto Hodnocení 5× Zelná náplň do valašských koláčů: Netradiční náplň v tradičním sladkém pečivu
Šéfkuchař prozrazuje recept na valašské kynuté borůvkové knedlíky: Výborné jsou s tvarohem i perníkem, říká
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě
6 foto Hodnocení 33× Jak se vaří valašská kyselica? Hutná tradiční polévka je skvělá s klobásou a zelím
Chlupaté koláčky – valašská specialita z brambor nahradí knedlíky. Výborné jsou s jednoduchou povidlovou omáčkou
Valašská lepiduša: Bramborová specialita s mákem a povidly potěší milovníky sladkého a vyjde na pár korun
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí
Valašský čaj zhřívanice se hodí nejen pro horaly: Kořeněný nápoj podle starého receptu voní hřebíčkem a zamiluje si ho každý
Staročeské placky podlesníky: Valašská specialita pečená na zelných listech je skromné jídlo, které zasytí celou rodinu
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole