Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
Jak usmažit vinnou klobásu, aby nepopraskala: Řezník Kšána prozrazuje jednoduchý trik, aby byla křupavá
3 foto Hodnocení 3× Jak připravit vejmrdu? Staročeská příloha z jablek a křenu k zabijačkovým specialitám
5 foto Hodnocení 111× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Jak správně uskladnit jablka na zimu? Pozor na vodu a některé potraviny, pomoci může i obyčejný papír
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky