Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
10 foto Hodnocení 6× Jaké jsou nejoblíbenější polévkové knedlíčky? Na své si přijde každý labužník
5 foto Hodnocení 12× Chyby v přípravě knedlíčků do polévky: Na hustotě těsta i době vaření záleží
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
5 foto Hodnocení 1× Zavářky do polévek a chyby v jejich vaření: Poradíme, jak jim jednoduše předejít
Hodnocení 17× Deset otázek a odpovědí, které ještě potřebujete vědět, aby vaše polévky byly dokonalé
Hodnocení 98× Jaké udělat knedlíčky do polévky? Které jsou ty nejoblíbenější a do jakých polévek se nejvíce hodí