Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Děti milují polévky a tak se stále dokola vaří vývary. Tradiční česká kuchyně naštěstí zná mnoho zavářek, proto nemusíte vařit stále jen nudle. Připravte tentokrát zavářkové žížalky, které se dělají z podobného těsta jako nočky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,24 g |
Tuky | 9,19 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 52,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podobné jsou klasické noky, jen to těsto je trochu tužší a vykrajuje se lžičkami, tvoří se nočky a přímo se vkládají do vroucí polévky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2022 18:43
26. 11. 2019 12:37
3. 9. 2019 00:27
31. 1. 2018 20:23
16. 12. 2017 23:34
11. 12. 2017 23:29
29. 3. 2017 12:47
25. 3. 2017 17:34
23. 3. 2017 06:42
23. 3. 2017 04:57
22. 3. 2017 22:28
22. 3. 2017 21:33
21. 3. 2017 08:10
20. 3. 2017 15:35
20. 3. 2017 06:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 17 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Jak rozklepnout vejce? Jde to několika jednoduchými způsoby
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: zavařka do polevky zavarky do polevky kapání do polévky zavářka do polévky kapání zavářky do polévek zavarka noky do polévky z mouky polévkové zavářky zavářka do polévky z hladké mouky zavářky a vložky do polévky zavářka do polévky bez vejce těstíčko do polévky zavarka do do polévky zavářka z mouky zavářka do polévky recept polévky zavářka z hladké mouky top recepty-zavářka-žížalky zavářka do polévky z vajec zavarka do pol
Suroviny: vejce, mléko, mouka hladká, sůl
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9KP
27 názorů