Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Video Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Plesnivění omáček, protlaků a pest ve sklenicích lze snadno zabránit: Trik je ve správném použití olivového oleje