Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelený boršč

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

10. 3. 2016 18:01

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 711 kJ / 409 kcal
Bílkoviny18,15 g
Tuky8,20 g
Vláknina28,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maminka pocházela z Ruska, podobně se v její rodině připravoval borčš na Velký pátek. A vařívala jej tak i později, když už měla svojí rodinu. Jako vývar jsme používali vývar z uzených žeber, obrané uzené maso se použilo do velikonoční nádivky (hlavičky).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

popoluska340 popoluska340

11. 3. 2016 15:46

Receptik uz je ulozeny na vyskusanie.Super suroviny dostupne,len zacat varit.Terazmame navarenu polievku,ale ked sa zje,ide je tato v poradi na varenie.:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleny boršč borčš ruský borčš borčš recept zelený boršč recept recept na zelený boršč zeleny ruský boršč zeleny borst spenatovy boršč špenátoví boršč jarni boršč bily jarni borsc recept zeleny boršč

Suroviny: vývar masový, cibule, česnek, zelenina kořenová, brambory, protlak špenátový, vejce, sůl, pepř, ořech muškátový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Zelený boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RJ5K