Zelený chřest na másle
Chřest je oblíbená jarní zelenina s příjemnou svěží chutí. Uvařený, krátce opečený s kmínem a servírovaný s plátky sýra se skvěle hodí jako příloha k masu, nebo si ho můžete vychutnat s holandskou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený chřest na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzRg
Moje poznámka
Zelený chřest na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzRg
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 3 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 24 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 1 hodinou
Vosí hnízda
mares-mikulas před 1 hodinou
Vánoční punč
Sarinkad před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 1 hodinou
Domácí langoše
zjedolbanan před 1 hodinou
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 2 hodinami
Kynutý knedlík
kraka před 2 hodinami
Tématické fráze:
zeleny chrest recepty,
zeleny chrest,
zelený chřest jako příloha,
zeleny chrest recept,
zeleny chrest na masle,
chřest na másle,
recepty na zelený chřest,
recept na zelený chřest,
jak uvařit zelený chřest,
chrest zeleny,
chřest jako příloha,
chřest jako příloha k masu,
chřest recepty,
chrest zeleny recepty,
restovaný chřest,
recept zeleny chrest,
chřest zeleny recept,
chřest jako příloha recept,
jak si udělat zelený chřest,
chrest recept
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
sýr plátkový,
kmín celý,
sůl,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (5)